Oznámena hra The Last of Us Part II Remastered pro PS5, vyjde v polovině ledna

novinka  101
Martin Šmíd, 18. 11. 2023 0:07
Spekulace posledních hodin se právě potvrdila, ačkoliv stále ne oficiální cestou. Hra The Last of Us Part II skutečně dostane remaster pro konzoli PlayStation 5, který vyjde 19. ledna příštího roku. Ten nabídne nejen vylepšenou vizuální stránku, plnou podporu DualSense gamepadu, ale také nový obsah. Níže naleznete celý přeložený popisek, který unikl s box artem a obrázky. UPDATE: Hra byla právě studiem Naughty Dog oficiálně oznámena.

Vlastnosti PlayStation 5 verze

  • Přidána grafická vylepšení, která oživují nádherný a zároveň nebezpečný svět
  • Hra běží nativně ve 4K v režimu Fidelity při 30fps
  • Režim výkonu poběží nativně v 1440p a 60fps
  • Vývojáři zahrnou i možnost odemknout framerate a podporu VRR
  • Zkráceny nahrávací časy (úvodní načtení)
  • Vývojáři vylepšili o nové funkce Photo režim
  • Plná podpora pro DualSense gamepad – haptika i adaptivní spouště


Nový Roguelike Survival režim No Return

Zažijte propracované souboje The Last of Us Part II prostřednictvím zcela nového režimu. V každém běhu přežijte co nejdéle, protože si sami vybíráte cestu skrze sérii náhodných střetů. Hrajte za celou řadu postav, z nichž některé nebyly v sérii nikdy hratelné, přičemž každá má jedinečné herní vlastnosti. V rozmanitých výzvách se objevují různí nepřátelé a památné lokace z druhého dílu.

Nové způsoby hraní

  • Ponořte se hlouběji do tohoto oblíbeného dobrodružství a zjistěte, jak vznikla původní hra.
  • V Lost Levels můžete prozkoumat rané vývojové verze tří nových úrovní, které v původní hře nebyly k vidění. „Tato část dává fanouškům jedinečnou šanci vyzkoušet si některé hratelné úrovně, které byly nakonec vystřiženy ze hry. Nejedná se o úplně dokončené úrovně, spíše o části z raného vývoje, které vám nejen umožní dát nový pohled na Part II, ale také obsahují komentářů vývojářů, který poskytuje další kontext. Jsme nadšeni, že můžeme fanouškům nabídnout pohled do tvůrčího procesu.“
  • Užijte si hodiny nových komentářů vývojářů a poslechněte si postřehy z vývoje druhého dílu, které si budete moci vychutnat při hraní hry.
  • Využijte svůj hudební potenciál v režimu Guitar Free Play, který obsahuje nové odemykatelné nástroje, nebo se pusťte do nového režimu Speedrun a zveřejněte své nejlepší časy.
  • The Last of Us Part II Remastered také obsahuje zcela nové odemykatelné skiny postav a zbraní, které mohou hráči používat pro Ellie i Abby.


Upgrade pro majitele PlayStation 4 verze

Pokud vlastníte hru The Last of Us Part II pro PlayStation 4, nebudete muset kupovat remaster znovu. Naughty Dog připravil na launch upgrade za 10 dolarů/euro. Zdá se, že tato nabídka bude časově omezená.

Na vybraných trzích bude dostupná WLF edice hry. Podle oficiální stránky studia Naughty Dog u nás dostupná nebude, což je škoda. Edice bude obsahovat hru ve steelboku, kartičky a nášivky.

Zdroj: Tisková zpráva

The Last of Us Part II Remastered

ps5
PlayStation Studios, Naughty Dog
Datum vydání hry:
19. 1. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře