Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity pro 3DS v květnu

novinka  0
Martin Šmíd, 18. 2. 2013 10:00
Ještě než doputuje na podzim pro fanoušky Pokémonů to hlavní, vyjde v květnu tohoto roku hra Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity pro Nintendo 3DS a Nintendo 3DS XL, jak nyní bylo oznámeno. Hra představuje obrovský svět obydlený pouze Pokémony. Vy se můžete již 17. května stát jedním z nich a vybrat si, zda budete hrát za Pikachu, Snivy, Tepig, Oshawott nebo Axew. Více informací o samotné hře Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity naleznete níže v novince, kde nechybí ani nejnovější trailer.

Vaším úkolem je probojovat se skrz Mystery Dungeony, které se na vaší cestě objeví a odhalit nepřátelská spiknutí, které sužují váš nový domov a jeho pokémoní obyvatele. Žádný z dungeonů se neobjeví na cestě dvakrát, čímž se vám nabízí nekonečné množství možností, do kterých se může váš příběh rozvinout.

V této nové hře mohou hráči objevovat Mystery Dungeony pouze pomocí Magnagatů, tajemných portálů, které se aktivují, pokud pomocí kamery Nintenda 3DS scanujete kulaté tvary z reálného světa, jako je fotbalový míč nebo ciferník hodin. Jakmile jednou Magnagaty objevíte a vstoupíte skrz něj do nového Mystery Dungeonu. Předměty a peníze, které získáte při úspěšném splnění misí objevených za Magnagaty můžete použít také v hlavním dobrodružství.

Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity představuje také lokální multiplayer přes bezdrátové připojení, který umožňuje hrát dohromady až 4 hráčům.

Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity

3ds
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
17. 5. 2013
Žánr:
RPG, Strategie, Taktická
KARTA HRY
5/10

Komentáře