Oznámena střílečka One Epic Game pro PS3 a PSP

novinka  4
Martin Šmíd, 30. 5. 2011 0:00
Minulý týden jsme vás informovali, že české studio Grip Games připravuje novou Minis hru pro Playstation 3 a PSP. Právě nyní byla oznámena a nese název One Epic Game. Jedná se o akční střílečku z 2D pohledu, která je popisována jako parodie na stávající herní stereotypy. Hlavním hrdinou je Alpha Dog, typický svalnatý hrdina, který musí nakopat zadky spoustě protivníků. Mezi jeho nepřátele patří zombie, ufoni nebo vojáci. Protože nepřátel bude dost, tak hlavní hrdina bude disponovat velkým zbrojním arzenálem, kam patří třeba pistole, plamenomet, raketomet nebo BFG.

Hra One Epic Game je kombinací střílečky a klasické plošinovky. Hráč musí projít úrovní, ve které bude plnit nejrůznější úkoly, a přitom se vyhýbat všelijakým překážkám. Protože hráč ovlivňuje jen skákání a střílení hlavního hrdiny, běh se neustále zrychluje, jak postupujete dále a dále hrou. Po dokončení všech levelů, kterých bude 24, si budete moci hraní prodloužit skrze Free run režim.

Střílečka One Epic Game vyjde na Playstation Network už v červenci letošního roku za velmi příznivou cenu. První trailer naleznete v novince.
Zdroj: Tisková zpráva

One Epic Game

ps3psp
Grip Games, Grip Games
Datum vydání hry:
2. 8. 2011
KARTA HRY
9/10

Komentáře