Oznámena plošinovka The Grinch: Christmas Adventures

novinka  1
Martin Šmíd, 4. 7. 2023 14:16
Herní vydavatel Outright Games, jenž se zaměřuje na vydávání her pro mladší hráče, oznámil přípravu plošinovky The Grinch: Christmas Adventures, v níž jako Grinch bude za úkol ukrást Vánoce Kdovíkům. Jak už název napovídá, vývojáři se nechali pro ni inspirovat klasickou dětskou knihou Jak Grinch ukradl Vánoce. Hra The Grinch: Christmas Adventures je ve vývoji pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Níže v novince najdete popisek z tiskové zprávy, první obrázky i oznamující teaser trailer.

Teaser Trailer



Popisek hry z tiskové zprávy

Hráči se v roli Grinche musí vydat na výpravu za zkažením Vánoc rodině Kdovíků, která je inspirovaná originálními ilustracemi Dr. Seusse. V doprovodu svého věrného psa Maxe, který vám pomůže splnit podlou misi a ukrást všechny dárky, se hráči setkají s duchem Vánoc, od radostného zpěvu až po třpytící se pohádková světýlka, při své cestě napříč kultovním městem Who-ville.

Splňte hádanky a odemkněte si speciální schopnosti a pomůcky, mezi něž patří sněhové koule, které zmrazí tvory v cestě, včetně převleku Santy pro nenápadné plížení, lasa z cukrové třtiny a skákacího jetpacku. Zrychlete své ďábelské kousky tím, že budete projíždět části Who-ville na saních nebo snowboardu. V průběhu příběhu hráči objeví ducha Vánoc a pomohou Grinchovi zvětšit srdce o tři velikosti.

Grinch má za sebou více než 65 let historie; kniha poprvé vyšla v roce 1957, napsal ji a ilustroval Dr. Seuss a v průběhu desetiletí se vyvíjela a zůstala kultovní vánoční pohádkou. Díky knihám vznikl celý vesmír, který Grinchovi nabízí globální platformu prostřednictvím filmů, muzikálů, spolupráce s celebritami, módy a dalších. The Grinch: Christmas Adventures je moderní zpracování klasické vánoční pohádky. Hru lze hrát až ve dvou lidech v gaučové kooperaci a nabízí přístupnost pro nejmenší hráče od 5 let, aby se nová generace fanoušků seznámila s nápaditým rýmovaným světem Dr. Seusse.

Zdroj: TZ

The Grinch: Christmas Adventures

xsxps5nswps4xone
Outright Games, Casual Brothers Limited
Datum vydání hry:
13. 9. 2023
Žánr:
Plošinovka
KARTA HRY

Komentáře