Oznámena arkádová hra Transformers: Galactic Trials

novinka  0
Martin Šmíd, 2. 7. 2024 16:05
Společnost Outright Games zaměřující se na vývoj her pro menší publikum dnes oznámila další spolupráci s Hasbro, a to tentokrát na arkádové závodní hře Transformers: Galactic Trials. S jejím vydáním se počítá už na 11. října letošního roku pro PC i konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

 „Poté, co zlý Nemesis Prime ukradne Prime relikvie, se musí Autoboti a Deceptikoni vydat na strhující dobrodružství, aby tyto artefakty získali zpět. Fanoušci mohou hrát za ikonické Autoboty nebo Decepticony, včetně Bumblebeeho, Megatrona, Elity-1 a Optima Primea, a závodit na bitevních okruzích, aby posbírali relikvie a porazili protivníky. Hra zahrnuje jak tradiční arkádové závody v podobě vozidel, tak dynamické souboje,“ stojí v popisku.

„Jak hráči postupují a sbírají nové relikvie, zvyšují si úroveň svých dovedností a odemykají nové ikonické hratelné postavy a skiny. K dispozici jsou dva herní režimy: Galactic Trials a Arcade. V druhém režimu bude možné přizvat kamaráda pro lokální multiplayer.“ Níže v novince se můžete podívat na dnešní oznamující trailer. 


Zdroj: TZ

Transformers: Galactic Trials

xsxps5nswxoneps4
Outright Games, 3DCLouds
Datum vydání hry:
11. 10. 2024
Žánr:
Závodní
KARTA HRY

Komentáře