Oznámena akční RPG hra Dragonkin: The Banished

novinka  0
Martin Šmíd, 29. 2. 2024 19:50
Herní vydavatel Nacon dnes oznámil přípravu nové akční RPG hry Dragonkin: The Banished, na níž pracují vývojáři ze studia Eko Software. Ta je v současnosti plánována na začátek příštího roku pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. „Ve světě zpustošeném draky můžeš hrát v režimu pro jednoho nebo více hráčů za některého ze čtveřice hrdinů a bojovat s hordami nepřátel. Přizpůsobuj své dovednosti v unikátním systému Ancestral Grid, vylepšuj své město a sdílej ho s přáteli,“ stojí v popisku hry z oznámení. Níže v novince se můžete podívat na oznamující trailer, ale přikládáme i oficiální popisek hry od vývojářů.

OSVOBOĎ ZDEVASTOVANÝ SVĚT: Ve hře Dragonkin: The Banished budeš putovat světem, který zničili mocní draci a způsobili příchod zlých kreatur. Na lov těch nejudatnějších nestvůr vyrazíš v roli některého ze čtveřice hrdinů. Každý poražený nepřítel tě o krok přiblíží hlavnímu cíli: Najít a zlikvidovat čtveřici prastarých draků.

ČTYŘI HRDINOVÉ PŘIPRAVENÍ K LOVU: Hrdinové získali své dovednosti, jedinečné síly a bojové techniky po konzumaci dračí krve. Tvé schopnosti a útočná síla se budou transformovat na základě tvé kořisti, vybrané kombinace schopností a preferencí.

• Barbar: Barbar je vůdcem armád Severského lidu, který žije v nehostinné zemi. Jeho živlem je led. Přijímej rány jako skutečný barbar, zmraz své nepřátele a uštědři jim obrovské poškození ničivou sekerou a kladivem. Čím víc poškození přijmeš, tím účinnější tvé útoky budou.

• Čarodějnice: Čarodějnice transformovaná dračí krví sní o světě, ve kterém zvládnou draci a lidé žít bok po boku. Síly čarodějnice vychází z živlů vody a elektřiny. S čarodějnicí uděláš nejlépe, když se nebudeš k nepřátelům přibližovat a raději je zasypeš ničivými kouzly zpovzdálí.

• Rytíř: Rytíř je od dětství cvičen nejlepšími válečníky a v zacházení s ohněm se mu nikdo nevyrovná. V roli rytíře budeš díky smrtonosnému kopí schopnému dštít plameny hledat ideální rovnováhu mezi útoky zblízka a na dálku.

• Lučištník: Lučištník je ztělesněním vyrovnanosti. Může se pochlubit vynikajícími dovednostmi a schopností dokonale manipulovat jedy. I když šíp nezabije svůj cíl okamžitě, oběť obvykle zranění podlehne krátce nato. Lučištník umí skvěle bojovat na dálku a vytvářet kolem sebe otrávené plochy, které mu zajistí kýžený odstup.

NOVÝ ZPŮSOB BUDOVÁNÍ HRDINY

Ancestral Grid je inovativní mechanikou sloužící ke zvyšování úrovně hrdiny a dosahování jeho jedinečnosti. Vždy, když získáš více síly, rozhodneš se, jakým způsobem zkombinovat jednotlivá vylepšení tak, aby Ancestral Grid zaplnila nejlépe, jak to jde. Vybírej z dostupných dovedností a optimalizuj svého hrdinu zkoušením různých kombinací. V závislosti na svém postupu v rámci dobrodružství a na svých preferencích můžeš svůj build měnit také podle nepřátel, kterým se potřebuješ přizpůsobit. Každý hrdina má svůj vlastní Ancestral Grid a širokou škálu možných kombinací. Tvůj hrdina nebude v žádných dvou hrách stejný.

SVĚT K PRŮZKUMU

Procestuj svět Dragonkin křížem krážem, seznam se s jeho legendami a konfrontuj každého, kdo jej ohrozí. Na svém lovu objevíš vše, co ti svět může nabídnout: sopky, tundru, bažiny a řadu dalších prostředí. Každý biom má své vlastní regiony, endemická monstra a specifické zdroje.

NEUSTÁLE SE ROZVÍJEJÍCÍ MĚSTO

Tvé město roste a mění se v závislosti na tvých rozhodnutích a objevech. Získávej na svém putování zkušenosti a rozhoduj se, jaké rozvojové oblasti se budeš věnovat. Vylepšuj své budovy a hledej nové obyvatele, vybavení a další služby. Kooperativní dobrodružství splněním úkolů nekončí. Všichni hráči v tvé hře budou moct rozvinout své město a odemknout nový obsah.

LOV V RÁMCI TÝMU

Dobrodružství si můžeš od začátku do konce užít se svými přáteli. Dragonkin můžeš hrát v místní kooperativní hře ve dvou hráčích nebo online až ve čtyřech. Své dobrodružství můžeš sdílet i s válečníky, které neznáš. Stačí, když se připojíš do jejich hry.

Zdroj: TZ

Dragonkin: The Banished

xsxps5
Nacon, Eko Software
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY

Komentáře