Odhalen Season pass pro Fire Emblem Warriors, nový 3DS trailer - UPDATE

novinka  1
Martin Šmíd, 24. 9. 2017 10:52
V říjnu vyjde pro konzole Nintendo Switch a Nintendo 3DS akční hra Fire Emblem Warriors. Dnes bylo oznámeno, že po vydání se fanoušci mohou těšit na tři rozšíření, která budou součástí Season Passu. První Fire Emblem Fates Add-On Pack vyjde ještě do konce roku, druhé Fire Emblem: Shadow Dragon až během začátku toho příštího. Poslední Fire Emblem Awakening pak vyjde během jara příštího roku. Více informací zatím oznámeno nebylo, ale rozšíření bude možné zakoupit i samostatně. Nicméně díky Season Passu nějaký ten peníz ušetříte, navíc i získáte bonusový kostým pro Lucina. Níže v novince se podívejte na poslední trailer, který ukazuje v chodu 3DS verzi.


UPDATE: Známe cenu a termín pro Evropu

  • Season Pass (20. října, 499 Kč): Season Pass pro Fire Emblem Warriors zajistí hráčům přístup ke všem třem DLC balíčkům hned při jejich vydání. Každý DLC balíček bude obsahovat novou hratelnou postavu a zbraně. Zakoupením Season Passu pro Nintendo Switch nebo New Nintendo 3DS získají hráči svatební šaty pro Lucinu.

  • Fire Emblem Fates Pack (prosinec 2017, 225 Kč): Obsah tohoto balíčku je inspirovaný hrou Fire Emblem Fates.

  • Fire Emblem: Shadow Dragon Pack (únor 2018, 225 Kč): Většina postav a věcí z tohoto balíčku pochází ze hry Fire Emblem: Shadow Dragon.

  • Fire Emblem: Awakening Pack (březen 2018, 225 Kč): Fanoušci Fire Emblem: Awakening budou tohle DLC milovat, protože většina jeho obsahu se drží tématu této herní klasiky.

Zdroj: Tisková zpráva

Fire Emblem Warriors

3dsnsw
Nintendo, Omega Force
Datum vydání hry:
28. 9. 2017
Žánr:
RPG, Simulátor, Strategie, Taktická, Hack and slash/Beat 'em up
KARTA HRY
8/10

Komentáře