Odhalen obsah limitované edice Halo 4 + nové obrázky

novinka  2
Martin Šmíd, 26. 9. 2012 14:30
Český Microsoft dnes oznámil, že k předobjednání bude k dispozici limitovaná edice očekávaného akčního mega hitu Halo 4, která nabídne exkluzivní bonusové přídavky včetně šesti bonusových specializací postav v multiplayeru, které umožní rychleji vylepšit hráčovu postavu. Co vše bude limitovaná edice hry obsahovat, se dočtete níže v novince, kde naleznete kompletní znění zprávy od Microsoftu. Při této příležitosti se dnes objevilo velké množství nových obrázků z Halo 4, které naleznete na kartě - http://konzolista.tiscali.cz/games/onegame?link=halo-4-3313&game3313-show=2 . Pokud se budete chtít nechat vyfotit s Master Chiefem, stačí navštívit For Games, kde tohoto legendárného hrdinu určitě nepřehlédnete.

Obsah limitované verze:
• Balíček map „War Games“ – limitovaná edice nabídne instantní přístup k balíčku devíti map „War Games,“ které budou postupně uvolňovány po zahájení prodeje hry. Majitelé standardní edice hry si tento balíček budou moci pořídit za 2000 Microsoft bodů. Přesný harmonogram uvolní společnost Microsoft později.
• Specializace – majitelé limitky získají okamžitý přístup k šesti bonusovým specializacím svých postav v multiplayeru. Standardní verze nabídne pouze dvojici základních specializací (Wetwork a Pioneer), zbývajících šest bude uvolněno ke stažení v průběhu dalších měsíců. Při získávání nových úrovní postavy bude vždy odemčena i nová část výbavy, která zároveň vylepší stávající výzbroj. Jednotlivé specializace postavy budou mít na výběr vždy unikátní výbavu, která se bude lišit arzenálem zbraní, emblémy, barvou hledáčku nebo vlastnostmi a vzhledem samotného brnění. Kompletní přehled všech osmi specializací je k dispozici na www.halowaypoint.com.
• UNSC Infinity Briefing Packet – v balení limitované edice je připraven nákres brnění Spartanů, technické výkresy vesmírné lodi UNSC Infinity a průvodní dopis, který dostane každý z vojáků třídy Spartan-IV.
• Exkluzivní stahovatelný obsah na Xbox Live –
o Spartan-IV “Recruit” In-Game Armor
o Spartan-IV “Prime” In-Game Armor Skin
o Assault Rifle “Prime” In-Game Weapon Skin
o “Prime” In-Game Emblem
o Xbox LIVE Avatar “Recruit” Armor
o Cryo-Tube Xbox LIVE Avatar Prop
• Bonusový obsah hraného seriálu „Halo 4: Forward Unto Dawn“ – fanoušci stříbrného plátna se mohou těšit na bonusový materiál k hranému seriálu „Halo 4: Forward Unto Dawn“ s navýšenou stopáží 90 minut, který zahrne bonusové scény, rozhovory se štábem a další.

Limitovanou edici titulu „Halo 4“ lze předobjednat za doporučenou cenu 1 799 Kč. Jako bonus k předobjednávce dostanou fanoušci některý z následujícího bonusového obsahu v závislosti na prodejci:
• Pulse Armour Skin
• Raptor Armour Skin
• Web Armour Skin
• Forest Armour Skin
• Circuit Armour Skin
• Locus Helmet
• Deadeye Helmet
• Arctic Weapon Skin

Skalní fanoušci mohou u těchto prodejců předobjednat také speciální „Halo 4“ edici konzole Xbox 360 stylizované do světa „Halo“. Ta nabídne unikátní grafický design s průhledným vnějším krytem, dvojici ovladačů, 320 GB pevný disk. Jako bonus konzole při zapnutí a vypnutí přehraje vybraný zvuk typický pro sérii „Halo“. Limitovaná edice konzole je v předprodeji za doporučenou cenu 9 990 Kč.

V prodeji bude i konzolový bundle s Halo 4 za doporučenou cenu 7 590 Kč nebo bezdrátový ovladač ve stylu Halo 4 za 1 290 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva, Microsoft

Halo 4

x360
Microsoft Game Studios, 343 Industries
Datum vydání hry:
6. 11. 2012
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře