Nové trailery na Resistance 3, Ratchet & Clank: All 4 One a inFamous 2

novinka  28
Martin Šmíd, 1. 2. 2011 19:21
Vývojáři ze studia Insomniac Games na dnešní večer slíbili svým fanouškům trailery na dvě své vyvíjené hry. Tou první je pochopitelně akce Resistance 3. Poprvé uvidíte nějaký ten delší úsek ze samotného hraní, který se odehrává v ulicích městečka Haven v Oklahomě. Zde bude muset hlavní hrdina Joseph Capelli ubránit město a poskytnout i obyvatelům dostatek času, aby se mohli evakuovat a zachránit se tak před útoky krvežíznivých Chimér. Bude městečko nakonec vymazáno z mapy? To se dozvíme na začátku září.

Druhou hrou, na kterou vyšel nový trailer, je pak plošinovka Ratchet & Clank: All 4 One, která bude hodně stavět na kooperativním hraní. Ratchet, Clank, Qwark a Dr. Nefarious se budou v traileru procházet po planetce Planet Magnus. Datum vydání hry Ratchet & Clank: All 4 One je zatím neznámé, ale měli bychom se dočkat před koncem letošního roku.

UPDATE: Aby toho nebylo pro majitele PS3 dneska málo, tak nový trailer vypustilo i studio Sucker Punch na svoji očekávanou akci inFamous 2. Naleznete ho rovněz v novince.
Zdroj: blog.eu.playstation.com

Ratchet and Clank: All 4 One

ps3
Sony, Insomniac Games
Datum vydání hry:
21. 10. 2011
KARTA HRY
8/10

Komentáře