Na oznámení nového dílu Borderlands už moc dlouho čekat nebudeme

novinka  4
Martin Šmíd, 29. 7. 2024 11:19
Když herní vydavatel 2K Games koupil začátkem roku studio Gearbox Entertainment od společnosti Embracer Group za 460 milionů dolarů, vzápětí potvrdil, že je ve vývoji nový díl oblíbené série Borderlands. O něm ale oficiálně zatím nic nevíme, ale to by se mělo už velmi brzy změnit. Naznačil to během rozhovoru pro magazín Games Radar přímo Randy Pitchford, šéf studia Gearbox.

 „Neumím moc skrýt, že pracujeme na mnoha velkých věcech. Jsem přesvědčen, že naši fanoušci budou velmi spokojeni s naším dalším videoherním projektem, až budeme připraveni ho oznámit. A řeknu vám, že fanoušky už moc dlouho nenecháme čekat," odpověděl Pitchofrd s tím, že oznámení by mohlo přijít před koncem letošního roku, přičemž hned dodal, že to bude asi ještě o něco dříve. „Mám největší a nejlepší tým, jaký jsem kdy měl, který pracuje na tom, o čem víme, že je přesně to, co od nás naši fanoušci chtějí - takže jsem velmi, velmi nadšený. Nemůžu se dočkat, až o tom budu mluvit! Mám toho tolik co říci," dodal následně.

Zatím poslední díl série Borderlands vyšel v roce 2019 a od té doby se ho prodalo přes 19 milionů kopií. V roce 2022 vyšel fantasy spin-off Tiny Tina’s Wonderlands, který rovněž slavil u hráčů velký úspěch a sem tam se spekuluje, že bychom se mohli v budoucnu dočkat jeho pokračování. Nic ale zatím potvrzeno nebylo.

Zdroj: TZ

Tiny Tina's Wonderlands

ps4xoneps5xsx
2K Games, Gearbox Software
Datum vydání hry:
25. 3. 2022
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře