Na konci března u nás vyjde Red Faction a Darksiders Complete Collection

novinka  0
Martin Šmíd, 5. 3. 2014 16:00
Český distributor Comgad dnes skrze tiskovou zprávu oznámil, že na konci tohoto měsíce vydá u nás dvě kolekce Red Faction a Darksiders. „Po krachu THQ odkoupila zavedená společnost Nordic Games některé jejich tituly a dva z nich vám nyní představuje v úžasných nových kolekcích. Hry z obou kolekcí dokázaly nadchnout jak kritiky, tak fanoušky. Nenechte si proto ujít tyto oblíbené hry včetně všech dostupných DLC v jednom kompaktním balení a za jednu cenu,“ píše se v dnešním oznámení. Na kompletní popis obou kolekcí, včetně cen, které jsou příznivé, se můžete podívat níže v novince.

Red Faction - Complete Collection
Tisíce lidí, které zlákal příslib lepšího života pod hlavičkou Ultor Corporation, přišly hledat štěstí a práci k této obří těžařské společnosti. Ale vše není tak, jak se zdá. V kasárnách řádí smrtící mor a horníci musí čelit dennímu zneužívání ultorskými strážemi. Postupujte celým příběhem úspěšné série Red Faction od prvotní hornické revoluce až po boj o zachování lidské rasy. Zažijte brutální akci na terraformované planetě Mars i plundrované Zemi, čelte mnohým setkáním s mimozemskou populací i nepříjemné pravdě, bourejte, objevujte, získávejte - staňte se hrdinou.

Red Faction ve své době představila revoluční technologii Geo-Mod, díky které lze měnit nebo ničit prostředí v reálném čase. Tu postupně zdokonalovala až k superrealistickému destrukčnímu enginu Geo-Mod 2.0, který se poprvé objevuje v Red Faction: Guerilla.

Verze pro PS3 obsahuje taktéž Red Faction: Guerilla a Red Faction: Armageddon a kód ke stažení dostupných DLC, jimiž jsou:

Red Faction: Guerrilla - Demons of the Badlands
Red Faction: Guerrilla Multiplayer Pack
Red Faction: Guerrilla Smasher Pack
Red Faction: Armageddon Commando Pack
Red Faction: Armageddon - Path to War
Red Faction: Armageddon Ruin Pack
Red Faction: Armageddon Recon Pack
Red Faction Battlegrounds
Red Faction: Battlegrounds Armageddon Pack
Red Faction: Battlegrounds Origins Pack

Comgad vám přinese Red Faction - Complete Collection na konci března 2014 v originální anglické verzi pro PC za DMOC 799 Kč a pro PS3 za DMOC 849 Kč.


Darksiders - Complete Collection
Válku, prvního jezdce Apokalypsy, přiměly zlé síly, aby předčasně rozpoutal konec světa, a nyní čelí obvinění z porušení posvátných zákonů proto, že kvůli němu začala válka mezi Nebem a Peklem. Zneuctěný a zbavený svých schopností se musí Válka vrátit na Zemi, aby našel pravdu a potrestal ty, kteří jsou za celý konflikt zodpovědní. Jenže odpovědi, které hledá, odhalí závažnější spiknutí, ve kterém je Válka pouhým pěšákem ve věčné bitvě mezi nebeskými a pekelnými mocnostmi.

Smrt, nejobávanější z legendárních jezdců Apokalypsy a protagonista druhého dílu Darksiders, se povolán Koncem dní vydává na výpravu s cílem obnovit lidstvo a očistit jméno svého bratra. Během svého putování však odhalí, že existují ještě mnohem horší věci než pozemská Apokalypsa a že celé Stvoření může ohrozit jedna dávná nenávist...

Verze pro PS3 a X360 obsahují shodně hry Darksiders a Darksiders II a kód ke stažení dostupných DLC:

Maker Armor Set
Darksiders II - Season Pass
Darksiders II - Abyssal Forge
Darksiders II - The Demon Lord Belial

Comgad přijíždí s Darksiders: Complete Collection na konci března 2014 v originální anglické verzi pro PS3/X360 za 1 099 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva, Comgad

Red Faction Armageddon

ps3x360
THQ, Volition Inc.
Datum vydání hry:
7. 6. 2011
KARTA HRY
7/10

Komentáře