Multiplayer hry Uncharted 3 na videu

novinka  37
Martin Šmíd, 18. 4. 2011 18:26
Naughty Dog nechce s Uncharted 3 vytvořit jen vynikající herní zážitek pro jednoho hráče, ale chce vytvořit i ultimátní multiplayerovou zkušenost, díky níž budou mít všichni disk s touto hrou ještě hodně dlouho v mechanice. Dnes ráno jsme vám přinesli první informace z této části, přičemž nyní vám můžeme naservírovat i první oficiální video, které ukazuje multiplayer v celé jeho kráse. Pokud jste fanoušci Nathana Draka, tak se už urychleně běžte podívat do novinky, co si to pro vás vývojáři připravili.

Jedním z nových režimů multiplayeru Uncharted 3 bude Three Team Deathmatch. Jak už název napovídá, hráči se rozdělí do třech skupin po dvou, přičemž poté budou proti sobě bojovat. Zde se tak skvěle ukáže sehranost jednotlivých dvojic. Pokud se nějaké dvojici bude dařit více, než by bylo zdrávo, tak ostatní budou mít proti ní řadu výhod. Dvojici, která bude opravdu dobrá, bude omezen respawn a rovněž ji protivníci uvidí na mapě. Tento mód sklidil od herních novinářů asi největší pochvalu, protože se údajně hraje naprosto skvěle a přináší do hraní i spoustu taktických prvků. Dále si novináři mohli na akci vyzkoušet spíše klasičtější Team Deathmatch 5 na 5, který tak prozradil, že multiplayer bude omezen na 10 hráčů na jedné mapě.

Jak už dříve bylo oznámeno, tak hra nabídne i kompletní editor vaší postavy. Měnit ji budete moci vzhled, ale i oblečení a jeho barvy. Možností v tomto má být opravdu hodně. Kromě postavy si budete moci upravovat i své zbraně. Kromě kosmetických úprav si je můžete vylepšit i do samotného boje, aby byly přesnější a měly spoustu vychytávek, které základní verze mít nebudou. Všechny součástky si pak odemykáte během hraní, tedy díky tomu, jak se vám bude dařit.

Jak už jsme vás ráno informovali, tak své nadšení z Uncharted 3 multiplayeru budete moci sdílet i se svými přáteli na facebooku. Díky tomu se budete hned moci podělit s celým světem o tom, jak se vám daří ve hře, případně budete moci nahrát během okamžiku i nějaký ten pěkný obrázek nebo video. Předěláním prošel i Kino režim, přes který si nyní budete moci nahrávat daleko jednodušeji videa, která pak jedním stisknutím tlačítka budete moci nahrát na svůj youtube kanál nebo facebook.

Sony při této příležitosti ještě oznámila, že multiplayerová betaverze začne už 5. července a bude trvat do 13. července. Pokud si koupíte hru inFamous 2 nebo budete vlastnit Playstation Plus účet, bude vám betaverze zpřístupněna už o týden dříve. Máte se na co těšit!
Zdroj: blog.eu.playstation.com, Tisková zpráva

Uncharted 3: Drake’s Deception

ps3
Sony, Naughty Dog
Datum vydání hry:
2. 11. 2011
KARTA HRY
10/10

Komentáře