MMO hra The Elder Scrolls Online dostane v červnu rozšíření Gold Road

novinka  1
Martin Šmíd, 19. 1. 2024 10:34
Fanoušci úspěšné MMO RPG hry The Elder Scrolls Online se mohou těšit na nové rozšíření Gold Road, které bylo oznámeno před několika hodinami, přičemž vyjde 3. června pro PC a 18. června pak i pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Níže v novince najdete podrobnosti z tiskové zprávy i oznamující trailer.

 „Kapitola The Elder Scrolls Online: Gold Road, která vyjde letos v červnu, přináší nový, 30hodinový hlavní úkol, který hráče zavede do míst, která byla naposledy k vidění ve hře The Elder Scrolls IV: Oblivion, a naváže na příběh započatý v loňské kapitole Necrom. V kapitole Gold Road na hráče čeká daedrický princ v ženské podobě jménem Ithelia, která se v the Elder Scrolls objevuje zcela poprvé a je pouze na nich, aby odhalili plány jejích nejoddanějších stoupenců. Dobrodruzi se setkají s oportunistickými lesními elfy a vrhnou se na ochranu obyvatel West Wealdu před chaosem způsobeným návratem zapomenutého prince. V rámci kapitoly Gold Road se hráči vydají na průzkum dvou nových oblastí, střetnou se s novými nepřáteli a osvojí si nový systém – Scribing, který přidává možnosti přizpůsobení herních zážitků. Díky systému Scribing mohou hráči sbírat a upravovat unikátní dovednosti, což jim úpravou primárních, sekundárních a terciárních efektů umožní přizpůsobit herní styl vlastní postavy – tedy něco, co hráči v ESO dosud nemohli a co jim umožní hrát skutečně po svém,“ stojí v popisku rozšíření.

Dungeonové DLC Scions of Ithelia - Letošní přísun nového obsahu startuje s novým dungeonovým DLC pro ESO s názvem Scions of Ithelia. Toto nové PvE DLC přináší do Tamrielu dungeony pro dva a čtyři hráče, Oathsword Pit a Bedlam Veil. Události těchto dvou dějových linií směřují k chystané kapitole Gold Road a dávají hráčům a jejich spojencům za úkol vykonat pomstu jménem boha kleteb a ubránit tajemnou pevnost demiprince maelstromu. Dungeonové DLC Scions of Ithelia vychází 11. března na PC/Mac a 26. března na konzole Xbox a PlayStation. DLC balíček do hry The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia bude k dispozici v rámci členství ESO Plus nebo k zakoupení v herním obchodě Crown Store.

Zdroj: TZ

The Elder Scrolls Online

ps4xoneps5xsx
Bethesda, Bethesda Game Studios
Datum vydání hry:
9. 6. 2015
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY

Komentáře