MachineGames: First-person pohledem Indiana Jones and The Great Circle odlišujeme od Tomb Raidera a Uncharted

novinka  48
Martin Šmíd, 20. 1. 2024 21:29
Tento týden byla blíže představena dobrodružná akční hra Indiana Jones and The Great Circle. Mnohé určitě překvapilo, že jde hlavně o first-person akci, a ne akční adventuru ze třetí osoby jako tomu je u sérií Tomb Raider nebo Uncharted. Ostatně i předchozí Indiana Jones hry byly z tohoto pohledu (Indiana Jones and the Infernal Machine nebo Indiana Jones and the Emperor's Tomb). Proč se tak vývojáři z MachineGames rozhodli, se nyní rozpovídal na oficiální stránce Lucasfilmu ředitel Jerk Gustafsson.

„Hry z pohledu první osoby jsou součástí DNA našeho studia MachineGames, a proto jsme toho chtěli využít k vytvoření skutečně pohlcujícího zážitku, kdy se může každý vžít do role nejslavnějšího archeologa na světě. To také naši hru odlišuje od mnoha dalších jiných akčních adventur a činí z ní jedinečný zážitek, který jinde nenajdete. Stále však chceme Indyho co nejvíce ukazovat, a tak se bude plynule přecházet mezi pohledem z první osoby do filmových záběrů z pohledu třetí osoby,“ napsal Jerk Gustafsson.

Indiana Jones bude mít ve hře tvář Harrisona Forda, ale nadabuje ho Troy Baker (The Last of Us nebo Death Stranding). Hra Indiana Jones and the Great Circle vyjde v letošním roce pro PC a konzole Xbox Series X/S. Od prvního dne bude v předplatném Xbox Game Pass.

Zdroj: IGN

Indiana Jones and the Great Circle

xsx
Bethesda Softworks, MachineGames
Žánr:
Adventura, Střílečka
KARTA HRY

Komentáře