John Riccitiello o Mirror´s Edge 2

novinka  5
Petr Strecker, 4. 12. 2009 3:06
Protože se nedávno objevila informace, že EA stále pracuje na druhém dílu hry Mirror’s Edge, promluvil o něm poprvé i šéf EA, John Riccitiello. Ten vývoj hry potvrdil a nyní si můžete přečíst, co o ní řekl. "Pořád pracujeme na tom, jak se nejlépe vyrovnat s vývoje Mirror's Edge 2." řekl pro Kotaku. Jsou tu věci, které jsme se naučili při vývoji první hry. Řekl bych, že se jednalo o masivně inovativní produkt. Abych byl upřímný, myslím si, že si hra zaslouží návrat."

"Inovace nemusí nutně znamenat, že vše funguje napoprvé. Kdyby ano, tak by to všichni udělali. Myslím si, že Mirror's Edge byl fascinující svým originálním světem. Fascinující, originální umělecký směr. Hudba a zvukový design byl skvělý. Myslím si, že herní mechanismy jsou prostě bomba, ale byly nesouvislé a u některých levelů nefungovaly."

"Věčně jste se škrábali po zdech, hledali jste, co byste dělali. Někdy jste skákali přes překážky, běhali ze srázů, skákali, klouzali, skákali a potom se prostě zastavili. Je to také druh zábavy."

"Měli jsme takový pocit, že jsme se nemohli úplně rozhodnout, jestli vyvíjíme Portal nebo hru jako je ME. A já si myslím, že hráči nebyli tak úplně připraveni pro tak rázný přechod na žánr hry, jakým je ME. Dá se říci, že se jednalo o přesnou a skvělou inovaci. A já věřím, že to tak bylo. Musíte se rozhodnout, co chcete dělat, jestli se má hra prodávat po milionech nebo statisících."

"Zažil jsem mnoho horlivých debat s vývojářským týmem. A oni na tom pracují. Ale dnes máme na výběr z mnoha cest, kterými se můžeme vydat," zakončil svůj proslov John Riccitiello na téma Mirror’s Edge 2.
Zdroj: vg247

Mirror’s Edge: Catalyst

ps4xone
EA, EA
Datum vydání hry:
24. 5. 2016
KARTA HRY
6/10

Komentáře