IO Interactive by chtělo mít z Jamese Bonda videoherní trilogii, produkce jde dobře

novinka  2
Martin Šmíd, 16. 10. 2024 17:30
Už nějakou dobu víme, že studio IO Interactive, které stojí za uznávanou sérií Hitman, připravuje hru s agentem Jamesem Bondem, která má pracovní název Project 007. Ta byla oznámena před několika lety, ale zatím jsme se o ní nic nedozvěděli. Nyní se o ní trochu rozpovídal šéf IO Interacitve Hakan Abrak pro server IGN.

„Určitě máme pocit, že více než 20 let tréninku pro hry s agentem, který cestuje po světě, nám dalo určité know-how v této oblasti. Ale James Bond je samozřejmě jiná IP. Je to obrovská IP. Není to naše IP. Je to vlastně první IP, kterou jsme od základu nevytvořili. Ale na tom projektu je vzrušující to, že jsme vlastně mohli udělat originální příběh. Je to úplný začátek a stává se z toho příběh, který doufejme, odstartuje novou trilogii. A stejně důležité a vzrušující je, že je to nový Bond. Je to Bond, kterého jsme od základu vytvořili pro hráče. Je nesmírně vzrušující s celou tou tradicí a historií, která tam je, pracovat a vytvořit mladého Bonda pro hráče; Bonda, kterého hráči mohou mít za vlastního a s nímž mohou růst,“ řekl.

„Nechci o tom moc mluvit, ale prostě doufám, že uděláme věc, která bude definovat Jamese Bonda ve hrách na dlouhá léta dopředu. A to není jen jedna hra, ale že vytvoříme pro hráče univerzum, které budou vlastnit po mnoho dalších let a které budeme moci rozvíjet vedle filmového Bonda,“ dodal s tím, že dnes toho nemůže více oznámit, ale produkce jde dobře a věří, že v brzké době budou moci hru blíže představit. 

Zdroj: IGN

Hitman 3

ps4xoneps5xsx
Warner Bros. Interactive Entertainment, IO Interactive
Datum vydání hry:
20. 1. 2021
KARTA HRY
9/10

Komentáře