Informace o rozšíření Curse of Osiris pro Destiny 2, nový trailer a gameplay video

novinka  29
Martin Šmíd, 15. 11. 2017 21:07
Studio Bungie dnes uspořádalo první plánovaný stream ohledně rozšíření Curse of Osiris pro Destiny 2, v němž jsme se dočkali několika nových informací. Pokud jste sledovali oznámení, tak jistě víte, že se vše bude tentokrát točit kolem Warlocka Osirise, po jehož stopách vás vyšle Ikora Rey. Půtování vás zavede až na Merkur, kde bude jednak nový sociální prostor, ale také zcela nová oblast se vstupem do záhadného místa Infinite Forest. To nebude procedurálně generováno, jak se před několika týdny spekulovalo. Nová patrola má nabídnout vše, co od ní očekáváte. Nové mise, Adventures, Ztracené sektory i doposud největší a nejnáročnější public event, o němž se vývojáři více rozpovídají příští týden.


Během streamu jsme se dočkali nového parádního filmečku, představující Warlocka Osirise, kolem něhož se bude celé rozšíření točit.

Rovněž jsme se dočkali záběrů ze samotné patroly, kde nebudou chybět nové aktivity, ale také nový sociální prostor. Ten bude fanouškům dobře známý, protože jde o Lighthouse. Nyní se do tohoto prostoru dostanou naprosto všichni hráči. Oproti původní verzi doznal znatelnou změnu, navíc v něm naleznete i řadu nových postav, mezi nimiž nechybí ani Brother Vance. Ten bude jeden z vendorů, kterému budete dávat tokeny za nové aktivity, za což budete odměňováni novým vybavením ve tak trochu egyptském stylu. Jak bude nový gear, zbraně, ghosti a tak dále vypadat, uvidíme ve třetím streamu.


Od oznámení se hodně hráčů ptalo, co znamená nový raidový obsah. Spekulovalo se, že půjde o kompletně nový raid, ale také že se dočkáme jen rozšíření současného raidu. Po dnešním streamu víme, že druhá možnost je správná. Vývojáři připravili do nového raidu nová místa k prozkoumáváním nové střety, hádanky a nebude chybět ani nový souboj s bossem. Nový obsah nebude tak velký, jako ten původní, ale fanoušky by měl i tak uspokojit. Pochopitelně bude dostupný i v Prestige verzi. Zajímavostí je, že raid bude od rozšíření Curse of Osiris zvednut na 300 power, Prestige verze bude od 330 power. 

Nový raid následně nebude ani v jarním druhém rozšíření. Opět bude jen rozšířen stávající raid o nový výzvy. 

Pokud vám bylo líto, že v Destiny 2 nejsou dostupné i Heroic verze Strice misí, můžete slavit. V rozšíření Curse of Osiris se jich dočkáte. 

Takto bude vypadat nově mapa, na níž si budete vybírat lokace, kam se vydat. 

Pokud vás zajímá, jak bude vypadat gear na Warlocka, vývojáři ukázali menší teaser. 

UPDATE: Můžete se podívat na celou první misi. Video pochopitelně obsahuje menší spoilery.

Zdroj: Tisková zpráva

Destiny 2: Curse of Osiris

ps4xone
Bungie, Bungie
Datum vydání hry:
5. 12. 2017
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
4/10

Komentáře