Informace o PS4 hře Deep Down

novinka  25
Martin Šmíd, 13. 9. 2013 15:45
Sony Computer Entertainment Japan dnes vydala rozhovor s producentem Yoshinori Onem z Capcomu, v němž se pochopitelně rozpovídal o připravovaném akčním RPG Deep Down, které vzniká pro next-gen konzoli Playstation 4. Rozhovor je sice kompletně v japonštině, takže z něj asi moc mít nebudete, naleznete ho níže. Každopádně už se na internetu objevil překlad toho nejzajímavějšího, na což se můžete i podívat níže v novince. Jakmile se dozvíme více, budeme novinku průběžně aktualizovat. Takže se dejte do čtení.

- Deep Down se tedy odehrává v New Yorku roku 2094. Hráč bude členem skupiny, která si říká Raven, přičemž má schopnost cestovat zpět v čase, číst paměti a naslouchat hlasu minulosti. Cestováním do minulosti je možné díky čtení vzpomínek

- Různé dungeony budou vyzařovat různé emoce

- Cílem skupiny Raven je dozvědět se pravdu o minulosti

- Capcom chtěl online hru udělat jinou jak ve hrách Monster Hunter a Dragon’s Dogma, aby mohl hrát hráč bez omezení.

- S kamarády budete moci vyměňovat získané informace

- Capcom bude po vydání hru pravidelně obohacovat o nový obsah

- Před vydáním bude k dispozici hratelná betaverze

- Yoshinori Ono si pochvaluje jednoduché vývojové prostředí PS4

- Hra vypadá přesně tak, jako ve videu, na Playstationu 4 poběží v 1080p/60 fps

-Automatické generování dungeonů je dosaženo díky síle konzole PS4. Generování nebude úplně náhodné, ale podle určitých parametrů.

- Yoshinori Ono v rozhovoru řekl, že grafika je někdy až fotorealistická, přičemž bude vizuálně ukázáno i opotřebení zbraní a brnění. Na předmětech ale rovněž narazíte na plíseň nebo nečistoty, aby vše působilo reálně.

- Deep Down bude využívat reproduktor na Dualshocku 4, když třeba hlavní hrdina bude naslouchat hlasu minulosti, aby bylo možné se do hraní více ponořit. Využit bude i touchpad.

- Podpora Remote Play na Playstation Vita je v plánu, vývojáři rovněž přemýšlejí nad podporou chytrých telefonů a tabletů.

Zdroj: null

Deep Down

ps4
Capcom, Capcom
Žánr:
RPG
KARTA HRY

Komentáře