Hra Stellar Blade by mohla dostat po vydání Photo režim i New Game+, když bude zájem, tak i pokračování

novinka  50
Martin Šmíd, 29. 3. 2024 11:09
Dnes odpoledne bude dostupná demoverze akční hry Stellar Blade. Při této příležitosti poskytl rozhovor generální ředitel studia Shift Up Hyung-Tae Kim magazínu Famitsu, v němž zmínil, že pokud bude po vydání hry zájem, mohli by připravit New Game+, ale hlavně Photo režim. Je docela zvláštní, že ten nebude hra obsahovat hned při svém vydání, zvláště když se hře dostalo v posledních měsících velké pozornosti kvůli tomu, jak sexy vypadá hlavní hrdinka Eve.

Hyung-Tae Kim byl každopádně v rozhovoru dotázán také na to, jestli bude během hry odhalen věk hlavní hrdinky, případně dalších postav. Kim na tuto otázku řekl, že odpověď by mohlo dát případné pokračování. Takže pokud věk hlavní hrdinky chtějí hráči vědět, měli by si koupit první Stellar Blade, aby mohlo být pokračování připraveno. Kim samozřejmě tady trochu vtipkoval, ale dle odpovědi je i patrné, že by chtěli vývojáři druhý díl připravit, případně rozšiřovat samotné univerzum. 

Už v dojmech z hraní jsme vás informovali, že hra Stellar Blade obsahuje tři režimy zobrazení. Na internet se dostávají první testy s poznatky.

  • Performance režim běží v rozlišení 1440p při stabilních 60fps
  • Balanced režim běží v rozlišení 1440p s 4K výstupem pomocí TAAU. Framerate je většinou stabilní (60 fps), ale ve vypjatých chvílích klesá a většinou se pohybuje mezi 50-60 snímky.
  • Režim zaměřený na zobrazení nabízí 4K rozlišení při 30 fps.
  • Co se týče grafického nastavení, to je na všechny tři režimy prakticky totožné. Ať už jde o rozlišení stínů, vzdálenost vykreslování nebo různé efekty. 



Zdroj: gamesradar

Stellar Blade

ps5
Sony Interactive Entertainment, SHIFT-UP
Datum vydání hry:
26. 4. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře