Hitman: Absolution bude obsahovat multiplayer

novinka  10
Milan Doležal, 14. 8. 2012 15:00
Jak už v dnešní době bývá zvykem, každá hra musí obsahovat multiplayer, přestože se do ní vůbec nehodí. Tomuto trendu se nevyhne ani poslední Hitman. Multiplayerový mód nese název "Contracts". Ve hře více hráčů se budou pravidelně střídat scénáře a hráči si budou moci vytvořit i své vlastní. Hraním multiplayeru pak hráč bude dostávat peníze, za které si bude moci nakoupit lepší vybavení či převleky. Na Gamescomu je hratelná multiplayerová verze Hitmana a v průběhu zítřka můžeme očekávat uveřejnění gameplayového videa.

Tisková zpráva: CONTRACTS je nový online režim, ve kterém mohou hráči vytvářet a sdílet své vlastní ‚zakázky‘ z hry HITMAN: ABSOLUTION. Vyberte si úroveň, cíle a zbraně a nastavte pravidla pro provedení nájemné vraždy – čas, styl provedení a přítomnost svědků. Nebojte se žádných těžkopádných editorů a učení komplikovaných programovacích jazyků. V CONTRACTS vše vytváříte vlastním hraním. Režim CONTRACTS je asynchronní, takže můžete proti svým přátelům bojovat kdykoliv bez ohledu na to, zda jsou zrovna online. Součástí hry HITMAN: ABSOLUTION navíc bude řada již předvytvořených ‚zakázek‘ od těch nejlepších zabijáků přímo z IO Interactive.

„K režimu CONTRACTS nás inspirovali naši věrní a nadmíru nápadití fanoušci, kteří neustále hledají nové neotřelé způsoby, jak likvidovat cíle v předchozích dílech série Hitman,“ řekl Christian Elverdam, herní ředitel hry HITMAN: ABSOLUTION. „V režimu CONTRACTS mohou hráči konečně popustit uzdu své kreativitě i soutěžnímu duchu. Ať už budou bojovat o ušetření zlomků sekund či se snažit správně načasovat různé akce, aby tak vytvořili řadu smrtících ‚nehod‘, budou se tak navzájem překonávat a inspirovat prostřednictvím nekonečné řady uživateli vytvořených kontraktů.”

Po přijetí a úspěšném splnění zakázky dostanou hráči peněžní odměnu, jejíž výše se odvíjí od toho, jak dobře si vedli. Zadání mohou být velice propracovaná a kreativní. Na výběr je bohatý arzenál zbraní, množství převleků a spousta vylepšení a technik, jež si můžete zpřístupnit hraním příběhového režimu HITMAN: ABSOLUTION, nebo nákupem za peníze získané při plnění předchozích zakázek.

Zdroj: vg24/7

Hitman Absolution

ps4ps3x360
Square Enix, Io Interactive
Datum vydání hry:
20. 11. 2012
KARTA HRY
8/10

Komentáře