Gran Turismo 6 dostalo vánoční aktualizaci

novinka  27
Martin Šmíd, 18. 12. 2013 13:00
Vývojáři ze studia Polyphony Digital Inc. Dnes oznámili vydanou aktualizaci pro svoji hru Gran Turismo 6, kterou můžete stahovat, na vašem pevném disku zabere kolem 1.2 GB. Tato aktualizace bude obsahovat dva nové vozy Red Bull a také Výzvu Red Bull X. Hráči GT6 tak budou mít možnost vybrat si první dva ze čtyř nových vozů Red Bull. Motokára „Red Bull Racing Kart“ a vůz „Red Bull X2014 Junior“ se po aktualizaci objeví v autosalónu ve hře, vozy „Red Bull X2014 Standard“ a „Fan“ k nim budou přidány později. Všechny nové vozy Red Bull X2014 byly navrženy pro GT6 ve spolupráci s legendárním šéfkonstruktérem týmu Infiniti Red Bull Racing Adrianem Neweym. Sebastian Vettel z týmu Infiniti Red Bull Racing dodává: „Hraji Gran Turismo od svých 12 let a jsem nadšený, že se ve hře sám objevím jako učitel. Doufám, že si všichni hru pořádně užijí.“ Update přináší i další novinky, ty najdete níže v novince.

Bonus za po sobě jdoucí přihlášení
Za každý po sobě jdoucí den, kdy se přihlásíte on-line, naroste bonus ke všem získaným kreditům, a to až do 5. dne, kdy bonus dosáhne 200 %. Nezapomeňte se tedy každý den přihlásit, abyste získali více kreditů!

Navýšení kreditů získaných v režimu Kariéra
Došlo k navýšení množství kreditů získávaných v režimu Kariéra. To by mohla být dobrá motivace vrátit se k některým již dokončeným závodům a zkusit je znovu!

Zjednodušení vstupních podmínek pro účast v sezonních závodech
Účast hráčů v sezonních závodech je nyní podmíněna pouze vlastnictvím licence Národní B a pouze po omezenou dobu budou také k dispozici unikátní speciální soutěže, v nichž bude možné jako odměny získat vozy. Nepropásněte proto tuto jedinečnou šanci nezapomeňte se přihlásit on-line!

Bonusové soutěže v sezonních závodech
Dvě nové sezonní soutěže budou dostupné od 20. prosince 2013 do 17. ledna 2014 a od 2. ledna do 30. ledna 2014. Tyto jedinečné závody přinesou na oslavu vánočních svátků a Nového roku speciální bonusové kredity.

Zdroj: gran-turismo.com/cz

Gran Turismo 6

ps3
Sony Computer Entertainment, Polyphony Digital
Datum vydání hry:
6. 12. 2013
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře