Gran Turismo 6 dostalo update 1.05

novinka  24
Martin Šmíd, 11. 3. 2014 12:45
Když vývojáři z Polyphony Digital na konci minulého roku vydávali závodní hru Gran Turismo 6, slíbili do budoucna velkou podporu skrze nové DLCčka i bezplatné updaty. Dnes vydali nový update s označením 1.05, který jednak opravuje některé chyby, ale také přidává několik zajímavých novinek, po nichž hráči volali. Pokud se chcete dozvědět ty nejzajímavější novinky, můžete se na ně podívat níže v novince. K aktualizaci hry Gran Turismo 6 dojde automaticky, jakmile bude spuštěna v on-line režimu.

Nové funkce přidané do Otevřeného Lobby
V Nastavení místnosti na obrazovce Nastavení závodů byly k možnosti Typ závodu přidány volby Časovka, Drift a Volná jízda.
Nyní je možné použít Nastavení omezující výkon i v případě, kdy je Výběr vozu nastaven na Filtrovat podle výrobce či Filtrovat podle kategorie.
Motokáry lze nyní vybrat i v závodech jednoho typu vozu konaných na tratích, které mají povolené změny počasí.
Nastavení pravidel lze nyní zkontrolovat v potvrzovacím okně ještě před vstupem do místnosti.
Pokud pro kvalifikaci zvolíte možnost Závodit sám, zobrazí se ostatní vozy jen jako linie (stejně jako v režimu Sledovat závod, kdy se jako linie zobrazují jiné vozy než zabíraný vůz).

Přidán režim pro více monitorů
Do nabídky tlačítka Start>Nastavení>Obraz byla přidána možnost Nastavení pro více monitorů.

Vyhledávání vozu
Do sekce VOZY v Mém centru byla přidána funkce Vyhledávání vozu. V autosalónech je tak nyní možné vyhledávat vůz podle specifických kritérií.

Prodej individuální barvy závodní výstroje
Nyní je možné zakoupit individuální barvy závodní výstroje místo kompletní sady. Cena určité závodní výstroje proto byla příslušně upravena.

Rozšíření možností tuningových úprav motokár
Na obrazovce Jízdní nastavení je možné upravovat hodnoty Kontroly trakce. Rovněž je nyní k dispozici i Pomoc pro vyrovnání smyku.
Na obrazovce Úpravy vozu lze nyní nastavit hodnotu Vyvážení brzd. U standardních motokár lze nastavit pouze zadní brzdy, zatímco u motokár s řazením lze upravit přední i zadní.

Další vylepšení a úpravy
Do horní části obrazovky Mé centrum a do okna s informací o odměně byla přidána ikona indikující stav bonusu za po sobě jdoucí přihlášení (od 1 do 5 dní).
Přírůstková hodnota pro úpravu volby Přední/zadní rozložení toč. momentu v nastavení Úpravy vozu byla změněna z 5 na 1.

Zdroj: Tisková zpráva, Sony Czech

Gran Turismo 6

ps3
Sony Computer Entertainment, Polyphony Digital
Datum vydání hry:
6. 12. 2013
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře