Gran Turismo 6 dostalo novou aktualizaci s vozem BMW Vision

novinka  12
Martin Šmíd, 14. 5. 2014 13:30
Sony dnes vypustila novou aktualizaci pro svoji závodní hru Gran Turismo 6, která nese označení 1.07, a přináší několik novinek. Tou vůbec největší je nový vůz BMW Vision Gran Turismo. Jedná se o výkonný třílitrový řadový šestiválec s technologií M TwinPower Turbo, více se o něm dočtete níže v novince, kde naleznete i seznam všech dalších změn z nového updatu. Pokud si v novém voze zajezdíte, určitě nám napište své dojmy.

Vision Gran Turismo
Byl uvolněn vůz „BMW Vision Gran Turismo“. Projeďte se v moderním silničním sporťáku, který navrhl designérský tým automobilky BMW a který se snaží vzkřísit nadšení a vášeň cestovních vozů 70. let a převést je do moderní podoby.

Po provedení aktualizace bude možné vůz zakoupit v sekci [VOZY] v „Mém centru“ pod položkou [Vision GT]. Vůz je také možné získat dokončením kola (čas kola nerozhoduje) v novém sezonním závodě, který bude dostupný jen po omezenou dobu.

BMW Vision Gran Turismo
Návrhářský tým BMW navázal na tradici úspěšných cestovních vozů automobilky 70. let a vytvořil nekompromisní silniční závoďák moderní éry.

Ideální proporce a dynamická silueta vytvářejí u vozu BMW Vision Gran Turismo dojem rychlosti, dokonce i když stojí. Přední a zadní spoilery zajišťují optimální přítlak, současně všechny aerodynamické prvky snižují odpor vzduchu a díky využití karbonových vláken i celkovou hmotnost vozu.

Lak v barvách BMW M kopíruje proudění vzduchu a připomíná motoristické úspěchy značky BMW.

Technologie použitá ve voze BMW Vision Gran Turismo je stejně tak působivá jako jeho design. Výkonný třílitrový řadový šestiválec s technologií M TwinPower Turbo poskytuje maximální výkon 404 kW/549 HP v rozmezí 6 200 - 7 300 otáček za minutu. Maximální točivý moment 680 Nm/69 kgm je dosahován už při 1 900 otáčkách za minutu. Sekvenční šestistupňová převodovka ovládaná pomocí řadicích pádel na volantu přenáší výkonu motoru na poháněnou zadní nápravu.

Vynikající výkonové charakteristiky vozu BMW Vision Gran Turismo, vážícího pouhých 1 180 kg, zahrnují i dokonalé rozložení zatížení náprav v poměru 50:50.

Úpravy Otevřené Lobby
- Mezi [Režimy místnosti] v [Základním nastavení] na obrazovce „Nastavení závodů“ byl přidán [Vytrvalostní závod].
- Do [Nastavení časovky] byla přidána možnost [Míra spotřeby paliva a opotřebení pneumatik] (zvolit lze „Vypnuto“, „Normální“, „Velká“ a „Největší“).
- Do [Nastavení závodu] byla pro „Kvalifikaci“, „Časovku“ a „Drift“ přidána možnost [Typ startu], která vám umožní zvolit [Start v závěrečné zatáčce] či [Start z boxů].
- Je-li v [Nastavení závodu] vybrána volba [Start z roštu s kontrolou ulitého startu], budou jako startovní ukazatele zobrazena signalizační světla.

Do režimů „Záznam“ a „Sledovat závod“ přibyly nové funkce
- Ovládání pomocí tlačítek lze nyní použít pro: přepnutí mezi „Úplným zobrazením“ a „Živým časováním“; zapnutí či vypnutí „Zobrazení seznamu jezdců“; přepnutí „Informačního displeje“ a změnu zabíraného vozu.
- Byla přidána možnost „Přepínání kamery pomocí klávesnice“. Pro přepínání „Informačního displeje“ a změnu pohledu lze použít USB klávesnici.

Zdroj: null

Gran Turismo 6

ps3
Sony Computer Entertainment, Polyphony Digital
Datum vydání hry:
6. 12. 2013
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře