Epic Games oznámil do Fortnite tři nové hry - LEGO Fortnite, Rocket Racing a Fortnite Festival

novinka  9
Martin Šmíd, 3. 12. 2023 12:43
Včera proběhl ve Fortnite velký event, jenž ukončil předchozí kapitolu a odstartoval novou. Zároveň během tohoto eventu vývojáři představili hned tři nové hry, které se dostanou do Fortnite v následujících dnech - LEGO Fortnite, Rocket Racing a Fortnite Festival.

„LEGO Fortnite je ultimátní LEGO survival dobrodružství. Představuje rozsáhlé otevřené světy, kde se střetává kouzlo stavění z Lega a Fortnite. Hra je navržena tak, aby si ji mohli společně užít hráči všech věkových kategorií, a podpoří kreativitu, experimentování a spolupráci,“ stojí v popisku hry, která započne velkou dlouhodobou spolupráci mezi Epic Games a společností LEGO. Hra bude k dispozici od 7. prosince.

Dále se do Fortnite dostane i závodní arkádová hra Rocket Racing. „Rocket Racing je nadzvuková arkádová závodní hra, ve které hráči driftují, létají a dávají si boosty s přáteli na stále se rozšiřujícím výběru tratí. Hru Rocket Racing vyvíjí Psyonix, vizionářský tým stojící za hrou Rocket League, a bude k dispozici 8. prosince 2023 ve hře Fortnite,“ zmiňují vývojáři s tím, že se o této hře dozvíme více během The Game Awards, kde bude puštěn trailer. Hra bude k dispozici od 8. prosince.

Poslední hra potěší hráče, kteří mají rádi hudbu a chtějí vytvářet vlastní koncerty. „Fortnite Festival je nová hudební hra, ve které mohou hráči hrát v kapele s přáteli nebo vystupovat sólově na pódiu s hudebními hity svých oblíbených interpretů. Festival, který vytvořilo studio Harmonix, jež stojí za kultovní hudební hrou Rock Band, představuje začátek hudebních her ve Fortnite,“ stojí v popisku. Hra bude k dispozici od 9. prosince.

Záznam včerejšího Big Bang eventu


Zdroj: TZ

Fortnite

ps4xonenswps5xsx
Epic Games, Epic Games
Datum vydání hry:
25. 7. 2017
Žánr:
Střílečka, RPG, Strategie
KARTA HRY
9/10

Komentáře