EA oznamuje Syndicate

novinka  4
Martin Šmíd, 12. 9. 2011 10:54
Společnost EA dneska oficiální cestou potvrdila přípravu hry Syndicate, na které pracují vývojáři ze studia Starbreeze a vyjde na začátku příštího roku pro Playstation 3 a Xbox 360. Bude se jednat o brutální sci-fi střílečku, která se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti. „Jsme nadšeni, že konečně můžeme odhalit projekt, na kterém jsme posledních několik let pracovali. Bylo skvělým zážitkem pracovat s EA a úžasná příležitost využít našich schopností v oblasti FPS žánru, aby mohla být připravena akční špionážní hra Syndicate,“ řekl Mikael Nermark, generální ředitel Starbreeze Studios. „V Syndicate je naším cílem nabídnout akční střílečku moderního střihu dnešním hráčům i fanouškům originálu,“ uvedl Jeff Gamon, výkonný producent vydavatelství EA Partners. „Příznivci této klasiky poznají ve hře řadu známých zbraní a prostředí, ovšem nyní ve zcela nové podobě. Hra rovněž nabídne samostatný kooperativní mód pro čtyři hráče s misemi z původního titulu.“

Děj Syndicate je zasazen do roku 2069 a hráči navštíví temný machiavelistický svět, v němž zkolabovaly všechny formy vlády a o dominanci nad místními trhy bojují mocné syndikáty. Nejbrutálnější boj o hlavní americký trh probíhá mezi třemi největšími megakorporacemi - Eurocorp, Cayman Global a Aspari, o jejichž úmyslech a odhodlání si nikdo nedovoluje pochybovat. Ve světě Syndicate je vše včetně lidí digitálně propojeno a hráči tak nejsou omezeni pouze na boj s klasickými zbraněmi.

Prostřednictvím technologie implantovaného biočipu DART 6 mohou zpomalit tok času a pronikat do okolního digitálního světa s cílem odstranit protivníky pomocí mnoha hackerských metod s možností dalšího vylepšování. Syndicate představuje mix dynamické, futuristické akční střílečky s příběhem, v němž hlavní roli hraje právě možnost hackování prostřednictvím vyspělého čipu v unikátním digitálním světě.
Zdroj: Tisková zpráva

Syndicate

ps3x360
EA, Starbreeze
Datum vydání hry:
24. 2. 2012
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
7/10

Komentáře