EA oznamuje datum vydání hry Medal of Honor

novinka  9
Martin Šmíd, 5. 5. 2010 14:20
EA dnes oznámila, že očekávaná akční hra Medal of Honor přijde na evropský trh 15. října (15.10.) tohoto roku pro platformy Playstation 3 a Xbox 360. Medal of Honor opustí po jedenácti letech reálie druhé světové války a přesune se do války zmítajícího se Afghánistánu. Hráči se během hry setkají s několika fiktivními postavami, ale také s jednotkou Tier 1 Operator, ve které jsou ty nejtvrdší vojáci, kteří se nasazují do misí, jenž nikdo jiný nemůže zvládnout.

„Medal of honor je autentický pohled na dnešní války. Je inspirován skutečnými lidmi a událostmi. Hráči se mohou ujmout normálního pěšáka až po vojáka s označením Tier 1,“ řekl Greg Goodrich, výkonný producent Medal of Honor. „Jsme opravdu hrdí na tuto hru,“ dodal.

Na hře pro jednoho hráče pracuje osvědčené studio Electronic Arts v Los Angeles, které spolupracovalo na vývoji hry s členy Tier 1 z U.S. Special Operations Community, aby vytvořilo co nejautentičtější zážitek z války. Multiplayer zase připravuje studio EA Digital Illusions, stojící za sérií Battlefield.
Zdroj: TZ

Medal of Honor

ps3x360
Electronic Arts, Danger Close
Datum vydání hry:
12. 10. 2010
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře