Další bonusy pro předobjednávky Dragon Age II

novinka  3
Martin Šmíd, 18. 1. 2011 10:30
Počínaje dneškem mohou všichni fanoušci, kteří si již předobjednali nebo teprve předobjednají Dragon Age II u vybraných prodejců, získat dvě unikátní zbraně – meč Fadeshear a štít Orlesiánský lev. Studio BioWare dále představilo obchod s názvem „The Black Emporium“ (Černé tržiště), kde udatní dobrodruzi najdou zboží, které není nikde jinde v Kirkwallu k dostání. „The Black Emporium“ bude k dispozici ke stažení zdarma pro všechny majitelé nových prodejních kopií Dragon Age II a pro ostatní ve formě samostatně prodávaného DLC.

ORLESIÁNSKÝ LEVNa vrcholu Letní války zachvátily celé Orlais urputné boje. V průběhu války vyvstaly desítky uchazečů o říšský trůn, z nichž většinu už připomínají jen drobné poznámky na krajích listů učených knih. Každý si však pamatuje udatného mladého lorda Emila Deverauxe zvaného Zlatý princ. Ačkoli vždy čelil přesile, pokaždé dokázal zvítězit, nejslavněji pak v sedmé Bitvě růží. S tímto štítem v ruce prorazil přední řady vojska svého strýce a stal se toho dne opět vítězem. Nikdy nezakusil hořkost porážky, smrt jej však dostihla uprostřed jedné noci rukou žárlivé milenky.

MEČ FADESHEAR - Jádro čepele této šavle je staré, tak staré jako první kováři, kteří hledali způsob, jak bojovat s přízraky ze záhrobí. Její ostří hubilo démony v mnohých bitvách a někdy se zalesklo pozvednuto do výše na znamení triumfálního vítězství. Jindy zas ležela zlomena vedle umírajícího těla toho, kdo jí nosil po boku. Ale po každé porážce byla vždy znovu získána zpět, překována a zesílena. Meč Fadeshear prošel mnohýma rukama, aby se nakonec dostal k tobě. Nyní přichází tvůj čas, abys ztrestal démony Úniku za překročení Závoje do světa živých.
Zdroj: Tisková zpráva

Dragon Age 2

ps3x360
Electronic Arts, Bioware
Datum vydání hry:
8. 3. 2011
KARTA HRY
7/10

Komentáře