Crysis 3 se dočká multiplayerové betaverze

novinka  11
Martin Šmíd, 23. 1. 2013 16:30
Studio Crytek na dnešek slíbilo jedno velké oznámení ohledně akční hry Crysis 3. Tak nějak jsme tušili, že ono oznámení se bude točit kolem multiplayerové betaverze, která nám byla nedávno slíbena. Skutečně tomu tak je, betaverze na Crysis 3 se spustí už 29. ledna na konzolích Playstation 3 a Xbox 360, přičemž si budete moci vyzkoušet dva z osmi herních režimů. V režimu „Crash site“ budou hráči bránit specifické lokace, kde obdrží body za ubránění pozice a každé zabití nepřítele. Zbrusu nový a napínavý režim „Hunter“ se v Crysis 3 představí vůbec poprvé. Dva hráči vyzbrojení pouze nanoobleky a luky Predator musí v časovém limitu systematickým pronásledováním za využití neviditelnosti zabít všech 10 protivníků hrajících na straně korporace CELL. Aby na straně jednotek CELL hráči přežili, musí využít týmové spolupráce a zůstat na živu po celou dobu kola. Zádrhelem je, že jakmile dojde k zabití jednoho z vojáků CELL, voják se mění na lovce s nanooblekem a zapojuje se do boje proti zbývajícím jednotkám CELL. Mimo dva herní módy představí betaverze Crysis 3 také dvě z celkem dvanácti vizuálně skvělých map, které se ve finální hře objeví – Letiště a Muzeum. Obě mapy hráče seznámí s prostředím husté městské džungle a nabídnou ochutnávku taktického sandboxového herního systému v útrobách newyorského Dómu svobody. Více se dozvíte níže, kde naleznete i nový trailer.

Dalším herním prvkem představeným v betaverzi bude „New York Feed“, zcela nové sociální rozšíření zabudované přímo do hry, které bude zobrazovat úspěchy hráčů a jejich přátel. Nabídne také dynamické výzvy, které hráči dostanou za úkol splnit. Další novinkou je prvek „Rip & Throw“, který hráčům umožní využívat různé předměty herního světa jako štít či zbraň. Premiérově bude možné ovládat i „Pingera“, obávaný válečný stroj mimozemské civilizace s neuvěřitelně ničivými schopnostmi.

„Crysis 3 bude nejpropracovanějším a nejrobustnějším multiplayerovým titulem, na kterém jsme kdy pracovali,“ prohlásil Cevat Yerli, výkonný ředitel společnosti Crytek. „Bedlivě jsme naslouchali našim fanouškům a vylepšili multiplayer Crysis 3 pomocí několika nových herních prvků. Mezi novinky patří třeba unikátní herní režim Hunter, smrtící zbraně, jako například luk Predator, rozšířené možnosti při výběru výbavy či odemykání nových odměn, bohatší systém vylepšení a doplňkové sociální funkce (například New York Feed). Na vrcholu tohoto naprosto jedinečného multiplayerového zážitku pak stojí ‚superzbraň‘, kterou představuje nanooblek.“

Crysis 3 vychází v česku a na Slovensku 21. února ve verzích pro Xbox 360 a PlayStation3 s českými titulky.

Zdroj: Tisková zpráva, EA

Crysis 3

ps3x360
EA Games, Crytek
Datum vydání hry:
22. 2. 2013
Žánr:
Střílečka, Strategie, Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře