Co řekla recenze na Uncharted 3: Drake´s Deception?

novinka  25
Martin Šmíd, 17. 10. 2011 8:45
Na konci minulého týdne jsme vám přinesli novinku, ve které jsme vás informovali o první recenzi na hru Uncharted 3: Drake´s Deception, jenž uveřejnil španělský magazín Playmania. Scany z tohoto magazínu se dostaly nyní na internet, takže se můžeme podívat, co si recenzent pochvaluje. A že je toho dost. Podle článku se jedná o nejlepší dobrodružnou hru v historii, která přináší řadu zajímavých situací, které čekat rozhodně nebudete. Doba na dohrání je podle recenzenta nějakých 10 hodin, ale hodně bude záležet na umění hráče. Jediné, co by recenzent vytkl, tak jsou občas použité nápady z předchozích dvou dílů a také absence bossů. Ve hře jsou jen silnější vojáci.

Co si ale recenzent pochvaluje úplně nejvíce, tak je samozřejmě audiovizuální zpracování, které nemá konkurenci na žádné jiné platformě. Vývojáři údajně zlepšili stínování a další drobné detaily, a jako vždy je tu naprosto skvělý dabing, který podtrhuje epická hudba, ze které vám půjde mráz po zádech. Co se týče 3D efektu, tak ten je rovněž povedený a recenzent dokonce v recenzi napsal, že lepší v současnosti nenajdete. Oceněna v recenzi byla i možnost hrát multiplayer a kooperativní režim na rozdělené obrazovce. On ostatně i online multiplayer nabízí spoustu velkých novinek, které hráče jen tak neomrzí.

Dalším informacím doporučujeme, abyste se vyhnuli. Recenze obsahuje několik velkých spoilerů z konce hry. Tak co, navnadila vás jinak první recenze na Uncharted 3: Drake´s Deception?
Zdroj: gamingeverything

Uncharted 3: Drake’s Deception

ps3
Sony, Naughty Dog
Datum vydání hry:
2. 11. 2011
KARTA HRY
10/10

Komentáře