Borderlands 2 - Loot Locker a Vault Hunters edice v předprodeji pro PS3

novinka  10
Martin Šmíd, 13. 6. 2012 14:30
Letos v září doputuje na pulty obchodů očekávaná RPG hra Borderlands 2, která hráče přenese do světa planety Pandora, aby se zde vypořádali s nechvalně proslulým Handsome Jackem a jeho zkorumpovanou společností Hyperion Corporation, ať už v rámci sólové kampaně, nebo kooperativní hry, jíž se budou moci zúčastnit až čtyři hráči. Pokud se na tuto hru těšíte, můžete si nyní prostřednictvím obchodu GameLeader předobjednat v Playstation 3 verzi dvě limitované edice.

Ta první se jmenuje Vault Hunters, přičemž vás přijde na 2 178 Kč. Obsahovat bude autentickou Bobblehead postavičku Marcuse, artbook v pevných deskách, sadu čtyřech samolepek, komiks ke stažení a mapu Pandory - http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1860/borderlands-2-vault-hunters-edition.html .

Druhá edice se jmenuje Loot Locker. Jedná se o tu vůbec nejluxusnější verzi, která vás přijde na 3 178 Kč. Obsahovat bude kromě samotné hry i repliku loot truhly z Borderlands, autentickou Bobblehead postavičku Marcuse, krabici na postavičku ve stylu prodejního automatu, exkluzivní steelbook (kovová krabička hry), artbook v pevných deskách, textilní mapu, čtyři pohlednice, komiks ke stažení, sadu čtyř samolepek, polní poznámky (Hammerlock), podélný art zvířat z Pandory a očíslovaný certifikát pravosti http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1862/borderlands-2-loot-locker-edition.html .

Nezapomeňte, že počet kusů je limitován, takže kdo dřív přijde, ten dřív… :)
Zdroj: GameLeader

Borderlands 2

ps3x360vita
2K Games, Gearbox Software
Datum vydání hry:
21. 9. 2012
Žánr:
Střílečka, RPG
KARTA HRY
9/10

Komentáře