Aaron Greenberg obhajuje exkluzivitu DLC pro Modern Warfare 2

novinka  31
Martin Šmíd, 12. 1. 2010 3:23
Už během tiskové konference na E3 v minulém roce bylo oznámeno, že Xbox 360 verze hry Call of Duty: Modern Warfare 2 se dočká časově exkluzivního obsahu. Xbox 360 majitelé toto oznámení určitě vítají, ale kdo je na Microsoft řádně naštván, jsou majitelé Playstationu 3 a PC. Ti si budou muset na nový obsah nějakou tu dobu počkat, protože si Microsoft zaplatil časovou exkluzivitu. Tu se nyní pokusil obhájit Aaron Greenberg.

“Když si vezmeme sportovní tým, tak v něm chceme mít ty největší hvězdy. Právě přídavné balíčky pro Modern Warfare 2 jsou pro nás ony hvězdy. Tyto hvězdy nám zaručí, že si naši konzoli koupí daleko více lidí, než kdyby vyšly na obě konzole naráz. Nebudeme zapírat, že to vše děláme proto, aby si naši konzoli koupilo co nejvíce lidí a dali přednost Xboxu 360 před konkurencí. Zatím se nám to myslím daří. Samotné hry Modern Warfare 2 se prodalo na Xboxu 360 dvakrát tolik, co na Playstationu 3.“

Z obchodního hlediska má Aaron Greenberg určitě pravdu a kdokoliv by byl na jeho místě, asi by řekl to samé. Nás ovšem nyní zajímá, kdy se onoho prvního balíčku vůbec dočkáme, co bude obsahovat a kdy se ho dočkají hráči na ostatních platformách.
Zdroj: n4g

Call of Duty: Modern Warfare 2

ps3x360
Activision, Infinity Wars
Datum vydání hry:
10. 11. 2009
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře