18 minut dlouhé video z hraní hry Little Nightmares III

novinka  3
Martin Šmíd, 27. 10. 2023 18:38
Letos v létě herní vydavatel Bandai Namco oznámil přípravu hororové plošinovky Little Nightmares III, na níž pracují zkušení vývojáři ze studia Supermassive Games. Pokud se na ni těšíte, můžete si nyní pustit hned 18 minut z hraní pre-alpha verze, zachycující kooperaci dvou hráčů napříč úrovní The Necropolis. Video naleznete níže v novince. Hra Little Nightmares III vyjde v příštím roce pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Oficiální popisek distributora

Poprvé v sérii se hráči mohou postavit svým dětským strachům s kamarádem, protože hra bude hratelná v online kooperaci, která hráčům umožní převzít roli jedné ze 2 nových postav, Low nebo Alone, v tomto děsivém světě. Hra bude také plně hratelná v režimu jednoho hráče s umělou inteligencí ovládající druhou postavu.

Ve hře Little Nightmares III budou hráči sledovat cestu Low a Alone, dvou přátel, kteří hledají způsob, jak se dostat z Nowhere. Budou cestovat po Spirále, světě plném nebezpečných hrozeb, jako je Monster Baby v Nekropoli. Každá postava u sebe nosí svůj vlastní ikonický předmět, Low luk a šíp, Alone hasák, který budou používat k řešení hádanek a pomůže jim v jejich snaze o útěk.

Zdroj: TZ

Little Nightmares III

xsxps5
Bandai Namco, Supermassive Games
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře