Oznámeny prosincové hry pro předplatitele Xbox Live Gold

novinka  20
Martin Šmíd, 24. 11. 2020 16:02
Microsoft před malou chvilkou oznámil, na jaké hry se mohou těšit v prosinci předplatitelé Xbox Live Gold v rámci programu Games with Gold. Opět to bude čtveřice her, dvě pro Xbox 360 a dvě pro Xbox One. Všechny čtyři hry si pak budete moci užít v rámci zpětné kompatibility i na konzolích nové generace Xbox Series X a S. A jaké hry to jsou? To se dozvíte níže v novince.

The Raven Remastered 

Dostupné od 1. 12. do 31. 12. pro Xbox One 

V titulu tvůrců série Book of Unwritten Tales si zahrajete v Londýně roku 1964 jako konstábl Anton Jakob Zellner, který je na stopě legendárnímu mistru mezi zloději, Ravenovi. Klasická místa, kde dochází k záhadným vraždám, vysoce kvalitní scénář a zajímavé postavy jsou hlavními esencemi tohoto napínavého detektivního příběhu, kde každý něco skrývá a Raven je vždy o krok napřed! 

Bleed 2 

Dostupné od 16. 12. do 15. 1. pro Xbox One 

V roli hrdinky Wryn s růžovými vlasy máte za úkol ubránit svět před vpádem sil zla napříč sedmi akcí nadupadnými úrovněmi s více než 25 souboji s bossy. Ovládněte mistrovsky úhybné manévry ve vzduchu a srážejte k zemi zástupy zlounů. V této nehorázně zábavné a zběsilé rychlé akční střílečce musíte pomoct Wryn dostát pověsti největší hrdinky všech dob! 

Saints Row: Gat out of Hell 

Dostupné od 1. 12. do 15. 12. pro Xbox One a Xbox 360 

Ujměte se role Johnnyho Gata a Kinzie Kensingtonové, kteří si klestí cestu podsvětím ve snaze zachránit Bossovu duši a skolit Devila. Ve válce proti knížeti temnot si nikdo nebere servítky, když slovu přichází arzenál příslušně tematických zbraní. Přistřihněte křídla padlým andělům v tomto temném podzemním světě plném nečekaných nástrah. 

Stacking 

Dostupné od 16. 12. do 31. 12. pro Xbox One a Xbox 360 

Pomozte Charliemu Blackmoreovi, nejmenší matrjošce na světě, vydat se na dobrodružství k záchraně jeho rodiny před zlovolným Baronem. Objevte starodávný svět obývaný živými matrjoškami a používejte je k získání speciálních schopností, které vám pomohou vyřešit řadu hádanek a úkolů v této nápadité a logické 3D hře. 

 

Zdroj: Tisková zpráva

Xbox - Games with Gold

x360xonexsx
Microsoft Game Studios, Microsoft
KARTA HRY

Komentáře