Nový update pro Mafia: Definitivní edice přidává Noir režim a další novinky

novinka  17
Martin Šmíd, 7. 10. 2020 19:06
Vývojáři ze studia Hangar 13 dnes vydali novou aktualizaci pro svoji nedávno vydanou akční hru Mafia: Definitivní edice, kterou si můžete stáhnout na PC i konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Tato aktualizace řeší řadu připomínek hlášených hráči a rovněž rozšiřuje hru o nové prvky, jejichž výpis naleznete níže.

Úprava možností HUD

Nové možnosti úpravy HUD můžete využít například k samostatnějšímu průzkumu prostředí města Lost Heaven nebo ke snímání zvlášť elegantních snímků obrazovky:

  • Můžete zapnout či vypnout zobrazení ukazatele hlavního cíle.
  • Můžete zapnout či vypnout označení nepřátel na minimapě, a to na všech obtížnostech. (Kromě klasického režimu byly ukazatele nepřátel vždy zapnuté.)
  • Můžete zapnout či vypnout orientační možnosti, jako jsou navigace dle zatáček a minimapa.
  • Můžete aktivovat nový režim minimálního HUD, čímž dojde během hry ke skrytí prvků HUD v podobě minimapy, tachometru a navigačních textů.

Režim Noir

Povolením režimu Noir si můžete hru Mafia: Definitivní edice i její filmové sekvence vychutnat v klasickém černobílém zobrazení. Režim Noir lze zapnout či vypnout z obrazovky s možnostmi hry.

Obsah do volné jízdy

Když už si teď plnými doušky můžete vychutnat režim volné jízdy, můžete v závislosti na vybraném vozu a zvolené cestě objevit několik nových herních prvků, kterými jsme tento režim rozšířili. Jejich odhalení ale už necháme na vás a pouze vám popřejeme příjemné cestování po ulicích města Lost Heaven.

Tato aktualizace hry Mafia: Definitivní edice přináší kromě jiných následující opravy:

  • Byl vyřešen zaznamenaný problém, který po splnění volitelných misí Lucase Bertoneho mohl znemožňovat odemykání správných vozidel v garáži hráče. Hráči, kteří dané mise úspěšně splnili, najdou při příštím spuštění hry ve své garáži všechna správná vozidla.
  • Byl vyřešen problém, jenž dle některých zpráv během mise „Kněz“ znemožňoval spuštění speciální animace.
  • Byl vyřešen zaznamenaný problém, kvůli němuž mohlo během určitých filmových sekvencí docházet k zobrazení černé obrazovky.

Zdroj: Tisková zpráva

Mafia: Definitive Edition

ps4xone
2K Games, Hangar13
Datum vydání hry:
25. 9. 2020
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře