Nový mód Onslaught do Bad Company 2 přinese kooperativní akci

novinka  14
Martin Šmíd, 12. 5. 2010 13:29
Studio DICE dnes oznámilo rozšíření oceňovaného multiplayeru Battlefield: Bad Company 2 o zcela nový mód s názvem „Onslaught“. V tomto módu se vůbec poprvé v historii série Battlefield představí herní formát kooperativní akce na konzolích. Mód Onslaught lze v Battlefield: Bad Company 2 hrát až ve čtyřech hráčích na čtyřech multiplayerových mapách – Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes a Nelson Bay – s novým nasvícením, denní dobou, bojovými prostředky a dalšími efekty. Každá mapa je zaměřena na specifické bojové nasazení a pro dosažení cílů v obraně proti útoku řízeném umělou inteligencí vyžaduje odlišnou týmovou spolupráci. V Atacama Desert budou hrát prim především vozidla a vzdušné bojové prostředky, zatímco v Nelson Bay se uplatní prakticky jen pěchota. Hráči mohou bojovat v týmech a sledovat své výsledky na speciálních výsledkových listinách módu Onslaught.

„Nesmírně nás těší, že do Battlefield: Bad Company 2 přinášíme opět něco nového a svěžího, co současně zachovává naprosto netknutý typický herní systém série Battlefield,“ říká Patrick Bach, vedoucí producent studia DICE. „Vytrvale se snažíme nabízet více než 4 miliónům fanoušků hrajícím naši hru nové formy hraní v multiplayeru a současně stavět elitní hráče před výzvy, jejichž překonávání jim přináší nové zážitky a možnosti dosáhnout v online hraní další úrovně dokonalosti. V multiplayeru Battlefield: Bad Company 2 je klíčem k úspěchu efektivní týmová spolupráce a tento nový mód poskytuje hráčům speciální prostředí, v němž si tuto dovednost mohou ověřit v praxi a porovnat výsledky s ostatními.“

Mód Onslaught, jehož přesné datum vydání bude teprve oznámeno, bude k dispozici na Xbox LIVE Marketplace a PlayStation Network. První teaser naleznete v novince.
Zdroj: TZ

Battlefield: Bad Company 2

ps3x360
EA Games, EA DICE
Datum vydání hry:
2. 3. 2010
Žánr:
Střílečka, Simulátor, Strategie, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře