Warner Bros. oznamuje hru Legend of the Guardians

novinka  6
Martin Šmíd, 25. 3. 2010 0:24
Herní vydavatel Warner Bros dnes oznámil, že na podzim tohoto roku plánuje uvedení hry Legend of the Guardians: The Owls of Ga´Hoole, která vypráví příběh malé sovy, která se rozhodne ochránit svůj svět před rodícím zlem. Hráči se tak ocitnou v kůži sovy, aby mohli vyhnat zlo z doposud mírumilovné krajiny.

„Hra Legend of the Guardians: The Owls of Ga´Hoole - The Videogame dává hráči zábavu, nové herní zážitky, které zachycují souboje sovy spolu s intuitivním ovládáním. Hráči mohou nejen létat, ale i závodit a rozvíjet svoje schopnosti pro větší zážitek,“ řekl Samantha Ryan z Warner Brosu.

Samotná hra je založena na filmové licenci režiséra Zacka Snydera, která zase čerpá z populární knižné série, kterou napsal spisovatel Kathryn Lasky. Legend of the Guardians: The Owls of Ga´Hoole - The Videogame vyjde na Nintendo DS a Wii, Playstation 3 a Xbox 360 v září tohoto roku.

První obrázky naleznete na kartě hry http://konzolista.cz/seznam-her/karta/legend-of-the-guardians-the-owls-of-ga%C2%B4hoole_1725.html . Více ale řekne trailer, který je klasicky v novince.
Zdroj: TZ

Legend of the Guardians: The Owls of Ga´Hoole

ps3x360wiids
Warner Bros. Interactive Entertainment, Krome Studios/Tantatus
Datum vydání hry:
14. 9. 2010
KARTA HRY

Komentáře