Studio Supermassive Games odložilo dvě své VR hry

novinka  7
Martin Šmíd, 11. 11. 2017 13:23
Studio Supermassive Games se proslavilo povedenou hororovou hrou Until Dawn, přičemž po jejím dokončení se začalo věnovat hrám pro virtuální realitu PlayStation VR. V současnosti má ve vývoji dvě hry, které měly vyjít během prosince, ale dnes bylo oznámeno, že došlo k jejich odkladu. horor The Inpatient a střílečku Bravo Team. První zmíněné hry se nově dočkáme až 23. ledna, zatímco Bravo Team vyjde až začátkem března. Sony odklad odůvodnila tím, že vývojáři potřebují více času, aby mohli vytvořit zábavné hry, které budou mít následně hráči rádi.

The Inpatient - Otevřete oči... a připravte se na hrůzy nezapomenutelného psychologického dramatu. 60 let před nervy drásajícími událostmi Until Dawn procitáte v podivném zdravotnickém zařízení a na nic si nevzpomínáte. Je na vás, abyste zjistili, co v sanatoriu Blackwood Pines děláte, a abyste odhalili mrazivé spiknutí, které se v jeho stínu ukrývá. Díky PS VR ucítíte každý děsuplný okamžik opravdu na vlastní kůži. Dostanete se do samotného centra hrůzy. Na obrazovce totiž uvidíte své nohy, paže a ruce. Díky inovativnímu ovládání hlasem vaše postava řekne, co budete chtít. Přijímejte smysluplná rozhodnutí v rozvětveném příběhu, ve kterém se při snaze zjistit, kdo jste a co tady děláte, můžete na základě svých činů dobrat k různým koncům. Ale jak můžete ve světě, kde vás zradily vaše vlastní vzpomínky, uvěřit komukoli jinému?

Bravo Team - V intenzivních přestřelkách v arkádovém stylu, ve kterých musíte přijímat bleskurychlá rozhodnutí, vítěz bere vše. Jste uvězněni na nepřátelském území a se svým spolubojovníkem jste zcela obklíčeni. Jedině chladné uvažování i uprostřed bitvy vás dostane až ke konci vaší mise. Chopte se široké škály brokovnic, pistolí a automatických zbraní, schovejte se do krytu a postarejte se, aby každá střela našla svůj cíl.

Zdroj: Tisková zpráva

PlayStation VR

ps4psvr
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 10. 2016
KARTA HRY

Komentáře