Star Wars Battlefront dostane tento rok spoustu nového obsahu – informace

novinka  19
Martin Šmíd, 26. 1. 2016 18:10
Akční hra Star Wars Battlefront slavila v minulém roce i přes menší kritiku v recenzích velký úspěch, prodalo se jí několik milionů kopií. Dnes vývojáři odhalili nový obsah, na který se hráči mohou těšit v brzké době. „Jak už jsme zmiňovali v listopadu, vydání tohoto titulu bylo pouhým začátkem. Náš tým pokračoval v pročítání vašich názorů a připomínek a sestavil kalendář nového obsahu a úprav hratelnosti, které se ve hře objeví v průběhu roku 2016. Všichni fanoušci se mohou těšit na bezplatný* obsah, který nabídne nové mapy pro režimy více hráčů i misí, soukromé hry, nové oblečení pro hrdiny a další věci. Fanoušci, kteří si chtějí užít Star Wars Battlefront ještě víc, by si neměli nechat ujít Season Pass pro Star Wars Battlefront, který přinese spoustu svěžího obsahu zasazeného na nová místa včetně Bespinu, Hvězdy smrti atd…“ říkají vývojáři.

Naši společnou cestu po vydání hry jsme začali minulý měsíc vydáním DLC Battle of Jakku, jehož součástí byly dvě nové mapy a nový režim Turning Point. Dnes přidáme do hry další obsah zdarma pro všechny fanoušci Star Wars Battlefront:

  • Mapa Raider Camp pro mód Survival na Tatooine bude nově podporovat režimy pro více hráčů Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt a Heroes vs Villains.
  • Nové oblečení pro Lukea Skywalkera a Hana Sola, které bude dostupné pro všechny fanoušky hrající za tyto kultovní postavy na planetě Hoth. Za jejich odemčením stojí naši hráči, kterým se minulý měsíc podařilo splnit vánoční komunitní misi pro hrdiny.
  • Přinášíme hráčům možnost vytváření soukromých her, díky čemuž je hraní s přáteli ještě snadnější.
  • Představení denních výzev a komunitních akcí. V jejich rámci se musí komunita spojit v plnění určitých úkolů, takže hráči dostanou šanci vydělat si kredity a ještě rychleji si tak odemykat různé předměty. Podrobnosti o komunitních akcích a denních výzvách přineseme v následujících dnech.
  • A samozřejmě nesmím zapomenout ani na úpravy celkového balancování u zbraní i režimů pro více hráčů.

V únoru máme v plánu pokračovat s přidáváním dalšího bezplatného obsahu pro všechny hráče včetně nové mise na Hothu z kategorie Survival a úplně novou mapu na Hothu, která obohatí naše větší herní režimy, jako je Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron a Turning Point. Posledně jmenovaný mód zpřístupníme v rámci únorové aktualizace na všech mapách, které momentálně podporují režimy Walker Assault a Supremacy.

V březnu se můžete těšit na novou mapu na Endoru pro režimy Walker Assault, Supremacy a Turning Point, další mapu na Tatooine pro mód Survival a endorské oblečení pro Leiu Organu.

Vedle bezplatného obsahu, který chystáme na březen, budeme pokračovat ve shromažďování nápadů a připomínek od naší komunity a vydávat aktualizace pro Star Wars Battlefront zaručující ještě větší požitek pro všechny hráče.

Spousta z vás se ptala na Season Pass, takže dnes se s vámi podělíme o pár informací. Season Pass vám zaručí spoustu nového a skvělého obsahu – mapy a režimy, hrdiny, zbraně a další. S radostí vám teď prozradíme názvy jednotlivých digitálních rozšíření a jejich přibližné vydání a stručně vám přiblížíme, co od každého můžete čekat.

  • Star Wars Battlefront: Outer Rim (březen 2016) – Bojujte s nepřáteli v továrnách na Sullustu a v paláci Jabby Hutta na Tatooine.
  • Star Wars Battlefront: Bespin (léto 2016) – Staňte se lovcem, nebo kořistí v tomto akčním rozšíření zasazeném do Oblačného města na planetě Bespin.
  • Star Wars Battlefront: Death Star (podzim 2016) – To není měsíc! Ve Star Wars Battlefront si odbude premiéru jeden z nejkultovnějších exteriérů ve světě Hvězdných válek.
  • Rozšiřující balíček 4 pro Star Wars Battlefront – titul bude teprve oznámen (vyjde počátkem roku 2017). O tomto novém rozšíření přineseme více informací v následujících měsících.

Zdroj: Tisková zpráva, EA

Star Wars: Battlefront

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
17. 11. 2015
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
6/10

Komentáře