Square Enix oznamuje hru Heroes of Ruin pro 3DS

novinka  1
Martin Šmíd, 31. 5. 2011 14:31
Herní vydavatel Square Enix dnes oznámil novou hru pro Nintendo 3DS, kterou vytváří studio Square Enix London. Jmenuje se Heroes of Ruin, přičemž svede dohromady čtyři netypické hrdiny, kteří budou muset utvořit spojenectví a zachránit fantasy svět. Tím hlavním, čímž se Heroes of Ruin liší od konkurence, je především velká online podpora. „S Heroes of Ruin jsme chtěli vytvořit zážitek, který není omezen pouze na dva displeje konzole. Online a sociální funkce Nintenda 3DS nám umožňují udělat mnohem více než jen normální multiplayer. Využijeme funkcí StreetPass a SpotPass, abychom hráčům přinesli inovativní herní zážitky,“ řekl Lee Singleton, ředitel Square Enix London Studios.

Hra Heroes of Ruin využívá technologii StreetPass na vytváření jakési herní obchodní sítě, ve které mohou hráči nakupovat, ale i prodávat, mocné předměty, které získají normálně v bitvách. Díky tomu se schopnosti herní postavičky budou měnit podle toho, jak silné předměty nesete v inventáři. Funkce SpotPass pak bude sloužit pro získávání dalších bonusových předmětů a dokonce i úkolů.

Hlavním prvkem Heroes of Ruin je především tvoření vlastního dobrodružství, které může absolvovat hráč sám, nebo s kamarády díky kooperativního režimu. Na hráče tak čeká neustále se měnící svět, ve kterém budou bojovat proti netvorům, ale také budou objevovat nové lokace se spoustou pokladů.

První obrázky na toto zajímavé akční RPG naleznete na kartě - http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=heroes-of-ruin-3281 . Heroes of Ruin vyjde v příštím roce exkluzivně na Nintendo 3DS. Více informací a první trailer naleznete na oficiální stránce - http://www.heroesofruin.com/ .
Zdroj: Tisková zpráva

Heroes of Ruin

3ds
Square Enix, n-Space
Datum vydání hry:
15. 6. 2012
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY

Komentáře