Sony získala další studio - Double Eleven

novinka  35
Martin Šmíd, 19. 7. 2011 18:52
Sony dneska oznámila, že pod sebe získala další vývojářské studio - Double Eleven, které bude od dnešního dne pracovat na hrách exkluzivních pro Playstation. Studio Double Eleven vám asi jako takové moc neřekne, protože prvním titulem, na kterém pracuje je Playstation Vita verze hry LittleBigPlanet. Stačí ale říci, že studio založili bývalí zaměstnanci Rockstar Leeds, v němž hráče obšťastnili hrami jako GTA: Liberty City Stories a GTA: Vice City Stories. „Double Eleven patří k nejlepším herním studiím, jaké byly založeny v posledních letech. Díky technickým znalostem jsou vývojáři z Double Eleven vhodní vytvořit na Playstation Vita hru LittleBigPlanet,“ řekl Michael Denny ze SCE WWS.

„Stát se silným partnerem Sony v takto rozhodující fázi vlastního vývoje svědčí o odhodlání a naší tvorbě kvalitních her. Jsme rádi, že naše společnost roste a může pracovat na prestižních titulech pro špičkové platformy. Možnost pracovat se Sony je fantastické a těšíme se na další fáze našeho vývoje, abychom se stali světovým studiem,“ řekl Lee Hutchinson, prezident studia Double Eleven.

LittleBigPlanet pro Playstation Vita byl oznámen v minulém měsíci na E3, přičemž má přinést řadu jedinečných novinek do celé série. Skvělá zpráva také je, že všechen uživatelský obsah z Playstationu 3 bude kompatibilní i na PS Vita.
Zdroj: vg247

LittleBigPlanet PS Vita

vita
Sony Computer Entertainment, Double Eleven
Datum vydání hry:
19. 9. 2012
Žánr:
Plošinovka
KARTA HRY
9/10

Komentáře