Sony si zaregistrovala novou ochrannou známku pro The Order: 1886

novinka  42
BarackObama, 16. 12. 2021 22:40
Že by The Order: 1886 ještě neřekl své poslední slovo? Přihláška ochranné známky je navíc směřována přímo na samotnou videohru, což sice může znamenat jen pouhou formalitu, ale také to může značit budoucí plány se značkou a tím pádem možné pokračování.


Společnost Ready at Dawn vyvinula The Order: 1886 v době, kdy byla po nových exkluzivitách na tehdy nové konzoli PlayStation 4 velká poptávka. Po několika odkladech byla vydána v únoru 2015 a nejzajímavější na ní bylo, že se jednalo o zcela novou značku, jenž si bohužel nezískala příliš velikou popularitu. Pro některé hráče, stejně jako recenzenty, byla kontroverzní nejen vysokou cenou v kombinaci s krátkou herní dobou, ale též skromnou interaktivitou a jednotvárnou hratelností. Hra ale přesto vynikala jedinečnou atmosférou, zasazením a i na dnešní dobu famózním grafickým zpracováním.

Po finančním neúspěchu hry začali vývojáři z Ready At Dawn spolupracovat s Oculusem, načež další jejich velkolepé hry jsme se od té doby již žádné nedočkali, včetně pokračování The Order: 1886, který nepřekvapivě skončil cliffhangerem, potvrzujíc tak, že Sony měla se značkou rozhodně větší plány.

Zdroj: Tisková zpráva

The Order: 1886

ps4
SCEE, Ready at Dawn
Datum vydání hry:
20. 2. 2015
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře