Snipperclips v bundlu s JoyCon ovladači

novinka  3
Martin Šmíd, 27. 2. 2017 20:03
Český distributor Conquest nás dnes informoval, že od pátku bude k dispozici i speciální balíček Nintendo Switch ovladačů JoyCon s hrou Snipperclips - Cut it out, together!. Zakoupením nových ovladačů získáte speciální kód, díky němuž si hru budete moci stáhnout z eShopu zcela zdarma, jinak by vás vyšla na 19.99 euro. Pokud tedy budete uvažovat, že si dokoupíte další JoyCony, určitě se vyplatí podívat po tomto výhodném balíčku.

Informace z tiskové zprávy:
Snipperclips byla jednou z nejoceňovanějších her na Nintendo Switch hands-on eventech po celém světě a jedná se o okouzlující logický titul, který povzbuzuje hráče ke komunikaci, kooperaci a kreativnímu myšlení. Při společném hraní mohou oba hráči držet své ovladače Joy-Con horizontálně, stříhat navzájem své papírové postavy jménem Snip a Clip do nových tvarů a řešit tak nejrůznější logické situace. Hra byla vyvinuta indie studiem SFB Games ve spolupráci se společností Nintendo a vyžaduje spolupráci (nebo soupeření) až čtyř hráčů napříč trojicí hlavních herních módů. Myslete kreativně a řešte hádanky napříč WORLD módem (1-2 hráči, kooperativní), pozvěte více hráčů a rozjeďte PARTY mód (2-4 hráči, kooperativní), nebo se postavte proti sobě navzájem ve frenetickém BLITZ módu (2-4 hráči, kompetitivní).

Pro ty, kteří chtějí sdílet zábavu při řešení logických hádanek s dalšími přáteli nebo členy rodiny, je tu speciální limitovaný balíček ovladačů Joy-Con, který bude krom dvojice barevných Joy-Conů neon red a neon blue obsahovat také kód ke stažení Snipperclips. Hráči tak budou mít možnost již 3. března zjistit, že tři nebo čtyři hlavy jsou ještě lepší než dvě! Majitelé konzole Nintendo Switch si navíc budou moct vyzkoušet tento titul coby zdarma stažitelnou demoverzi, která bude dostupná na Nintendo eShopu taktéž již 3. března tohoto roku.


Zdroj: Tisková zpráva

Snipperclips: Cut it Out, Together!

nsw
Nintendo, SFB Games
Datum vydání hry:
3. 3. 2017
KARTA HRY
8/10

Komentáře