RAGE – informace a Dead City Trailer

novinka  19
Martin Šmíd, 18. 4. 2011 16:39
RAGE je jednou z nejočekávanějších akčních her tohoto roku. Ještě aby ne, když za ní stojí legendární herní studio id Software. V minulém týdnu se konala speciální akce, kde Bethesda představila své připravované hry a nechybělo ani několik nových informací právě o RAGE. Mluvilo se především o multiplayerové části. Jedním z předvedených režimů byl RAGE Combat Rally, kde na trati bojovalo až šest závodníků o co nejrychlejší průjezd speciálními checkpointy. Samozřejmě nechyběly zbraně. Dále byl ukázán i režim Legends of the Wasteland, což je jakýsi kooperativní mód, ve kterém budete moci hrát s kamarádem buď online nebo offline přes split-screen. Více se o multiplayeru rozepíšeme v následujících dnech.

Kromě informací o multiplayeru také padlo oznámení speciální Anarchy edice, která bude obsahovat menší ingame bonusy ( http://static.zenimax.com/bethblog/upload/2011/04/RAGE_Pre-Order_image.jpg ) a bude k dostání za cenu běžné verze. Zatím tato nabídka platí jen pro US, ale dá se tak nějak počítat, že za pár dnů bude oznámena i pro Evropu. Ostatně, času do vydání mají vývojáři ještě docela dost. RAGE vyjde až 16. září v Evropě.

John Carmack se vyjádřil i o PS3 a Xbox 360 verzi. Podle něj je RAGE nejlépe vypadající konzolovou střílečkou, a to i díky faktu, že běží naprosto stabilně na 60 fps. „Už skutečnost, že máme 2x více snímků za vteřinu než konkurence poukazuje na fakt, jak tvrdě jsme pracovali, abychom se dostali do tohoto bodu,“ řekl John Carmack.

Na úplný závěr tu pro vás máme nový trailer z RAGE, který ukazuje 5 minut gameplay záběrů. Rozhodně doporučujeme se na něj podívat.
Zdroj: vg247

Rage

ps3x360
Bethesda, id Software
Datum vydání hry:
7. 10. 2011
KARTA HRY
7/10

Komentáře