První trailer na Naruto: Ultimate Ninja Storm Trilogy UPDATE: Kolekce oznámena pro Evropu

novinka  4
Martin Šmíd, 10. 4. 2017 10:42
V minulém týdnu Banda Namco oznámilo kolekci Naruto: Ultimate Ninja Storm Trilogy, která nabídne v remasterované verzi hry Naruto: Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, navíc s veškerým dodatečným obsahem v podobě nových epizod, postav a dalších novinek. Dnes tu máme na kolekci první trailer, který naleznete níže v novince. Kolekce vyjde v Japonsku během léta, vydání pro Evripu nebo Serverní Ameriku zatím oznámeno nebylo, ale mělo by se tak stát v dohledné době, takže vám dáme vědět.

UPDATE: Bandai Namco nám poslalo právě tiskovou zprávu, v níž oznamuje, že kolekce Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy vyjde v Evropě během podzimu pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Přesné datum bude oznámeno.

K dispozici bude během podzimu i speciální Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy edice, obsahující hry Naruto: Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto, bonusem bude steelbook, artbook a anime.


Zdroj: Tisková zpráva

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy

ps4xonensw
Bandai Namco, Bandai Namco
KARTA HRY

Komentáře