První oficiální informace o Call of Duty: Advanced Warfare

novinka  25
Martin Šmíd, 2. 5. 2014 21:15
Oficiálně mělo být oznámeno Call of Duty: Advanced Warfare až v neděli, ale díky úniku jsme se všeho dočkali už dnes. Před několika minutami k nám doputovala tisková zpráva s prvními oficiálními informacemi, o které se nyní s vámi podělíme. Call of Duty: Advanced Warfare je vytvořený studiem Sledgehammer Games, které dříve spolupracovalo na Call of Duty: Modern Warfare 3 a podle všeho mělo na vývoj tři roky. Dle tiskové zprávy se můžeme těšit na bojiště budoucnosti, na němž nechybí nové technologie, starající se o novou generaci válčení. Další podrobnosti se dočtete níže v novince.

• Call of Duty: Advanced Warfare se odehrává ve věrohodné budoucnosti, kdy technologický pokrok a vojenské praktiky vyústily v mohutné konsekvence.

• V této vizi budoucnosti se soukromé arkády Private Military Corporations (PMC) staly hlavní ozbrojenou silou pro mnohé země, čímž překreslují hranice a pravidla války.

• Jonathan Irons (hraje ho Kevin Spacey), zakladatel a prezident největší PMC – Atlas Corporation, stojí v centru toho všeho.

• Výkonné exoskeletony rozvíjí každý aspekt vojáka a jeho následnou připravenost, čímž se stávají ještě smrtonosnější a eliminují nutnost specializace.

• Zavedením exoskeletonů má hráč daleko více možností pohybu, třeba boost skoky, zavěšení se na stěnách, kamufláž s neviditelností a biomechaniky, které poskytují jedinečnou sílu, připravenost, vytrvalost a rychlost.

• S příchodem exoskeletonů, nového pokročilého brnění a zbraní má každý voják naprostou svobodu v každém terénu, což změní naprosto způsob, jaký hráči Call of Duty hrají.

• Bojiště budoucnosti mohly být vytvořeny jen díky novým konzolím, díky nimž může být nabídnuta nová hi-tech výbava, perky a ovladatelná vozidla, třeba speciální vznášející se motorka nebo vysoce specializovaní droni.

• Hráči si mohou vybrat mezi standardní municí a zcela novou třídou energetické munice, která zajišťuje novou dynamiku pro hratelnost.

Zdroj: null

Call of Duty: Advanced Warfare

ps4ps3x360xone
Activision, Sledgehammer Games
Datum vydání hry:
4. 11. 2014
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře