Přiblížení hry Secret Ponchos pro PS4

novinka  8
Martin Šmíd, 1. 9. 2013 0:00
Letos na E3 Sony odhalila, že pro konzoli Playstation 4 vyjde začátkem příštího roku zajímavě vypadající střílečka Secret Ponchos, za níž stojí skupinka bývalých vývojářů studia Radical Entertainment (The Incredible Hulk: Ultimate Destruction, Scarface: The World Is Yours). Hru Secret Ponchos si nyní mohou zahrát návštěvníci PAXu, proto k nám doputovaly i první pořádné informace, které si můžete přečíst níže v novince.

Secret Ponchos je klasická twin-stick střílečka, v níž levou páčkou ovládáte postavu, zatímco druhou páčkou zaměřujete a střílíte. Důležitou informací určitě je, že jde o multiplayerovou záležitost, část pro jednoho nebude zahrnuta. Jsou tu jen multiplayerové režimy 1 vs 1, 2 vs 2, 4 vs 4 a klasický free for all pro osm hráčů.

Úkolem hráče je pak samozřejmě stát se nejlepším možným pistolníkem. Na začátku si budete moci svého pistolníka vytvořit, přičemž bude k dispozici šest archetypů, zatím bylo z nich odhaleno jen pět. Prvním je Dezertér, bývalý voják, který to dobře umí s odstřelovací puškou a umí i rozhazovat kolem sebe lékárničky. Gordo Hombre je naopak docela pomalý, zaměřuje se spíše na boj na střední vzdálenost se svojí zbraní Gatling, případně rád hází Molotovy koktejly. Třetí Kid Red rád využívá své dvě rychlé pistole a rovněž rád rozhazuje dynamit, kterým umí napáchat velkou škodu. Phantom Poncho je pomalejší postavou, ale umí celkem rychle uhýbat kulkám, a rovněž umí uštědřit smrtící ránu svojí dvouhlavňovou brokovnicí. Také využívá bič, kterým umí odzbrojit soupeře. No a poslední The Killer je klasický psanec, který má u sebe revolver a lovecký nůž.

Na závěr ještě zmíníme, že Secret Ponchos bude po omezenou dobu k dispozici zcela zdarma pro majitele Playstation Plus.

Zdroj: null

Secret Ponchos

ps4
Switchblade Monkeys, Switchblade Monkeys
Datum vydání hry:
2. 12. 2014
Žánr:
Bojovka, Střílečka, Indie
KARTA HRY

Komentáře