Představeny tři edice závodní hry Project Cars 2

novinka  25
Martin Šmíd, 9. 5. 2017 15:22
Vývojáři ze Slightly Mad Studios dnes oznámili hned tři speciální edice své očekávané závodní hry Project Cars 2, které budou dostupné během vydání. Koupit si budete moci jednak limitovanou edici, ale i našlapanou Ultra edici, která je určena těm největším fanouškům. Na představení edic se podívejte níže v novince. Zároveň byl i potvrzen Season Pass, díky němuž hra dostane v budoucnu další obsah.

LIMITOVANÁ EDICE: Zahrnuje plnou hru, samolepky, unikátní steelbook a exkluzivní in-game balíček Japanese Cars Pack. Toto DLC nabídne 4 automobily od ikonických japonských výrobců Honda a Nissan. Limitovaná Edice bude dostupná pouze prostřednictvím předobjednávek, a to za stejnou cenu jako standartní edice, pro PC, PS4 a Xbox One.

SBĚRATELSKÁ EDICE: Zahrnuje vše, co Limitovaná Edice, a navíc nabídne propustku Esport Live VIP Pass, art book, Season Pass, dodatek Motorsport Pack a úžasný model automobilu McLaren 720S v měřítku 1:43. Sběratelská Edice bude dostupná na PC, Xbox One a PS4.

ULTRA EDICE: Tato edice představuje tu nejexkluzivnější Project Cars edici, která kdy byla vytvořena. Ultra Edice je limitována v počtu pouhých 1 000 ks a zahrnuje vše, co sběratelská edice kromě modelu McLaren 720S v měřítku 1:43, který je nahrazen úžasným modelem automobilu Resin McLaren 720S v měřítku 1:12 v provedení SMS-R Stealth Satin. Ultra Edice navíc nabídne podepsaný plakát, čepici s individuálním číselným označením a blok McLaren, který je produktem spolupráce se společností McLaren a zobrazuje vývoj modelu 720S, a to od návrhu a designu až po konečný vývoj. Ultra Edice bude dostupná na PC, Xbox One a PS4.

Zdroj: Tisková zpráva

Project CARS 2

ps4xone
Bandai Namco, Slightly Mad Studios
Datum vydání hry:
22. 9. 2017
Žánr:
Závodní, Simulátor
KARTA HRY
9/10

Komentáře