Představeno Destiny 2 - videa a informace - UPDATE

novinka  40
Martin Šmíd, 18. 5. 2017 19:37
Dnes studio Bungie během speciální tiskové konference představilo svoji akční hru Destiny 2, která vyjde letos v září pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Více informací se dočtete níže, kde přikládáme informace i vydaná oficiální gameplay videa.

Popis

Destiny 2 je first-person střílečka a pokračování oceňovaného a mezinárodně uznávaného předchůdce Destiny. Se skvělým příběhem bude nabízet svěží začátek pro všechny hráče, ať nové, stálé nebo vracející se. Lidstvo bylo téměř zničeno po invazi vedené Lordem Ghaulem, velitelem Červené legie. Vzal strážcům jejich sílu a donutil přeživší opustit jejich domov. Hráči se budou muset vydat do naší sluneční soustavy, aby objevili arzenál zbraní a nových devastujících schopností.






V Destiny budou mít Guardiani přepracované subclassy, přičemž každé bude jedna odstraněna a přidána kompletně nová. U Titána nahradí Defendera nový Sentinel, ohánějící se štítem. Jde o jakéhosi voidového Kapitána Ameriku. Bladencera nahradí Arcstrider s kopím a zvedacího Warlocka nahradí Dawnblade s mečem.



Čtyři světy k objevování
Evropská mrtvá zóna
- představuje obrovskou lokaci s lesem, opuštěným městem, jeskyněmi pod povrchem i vojenskou základnu Červené legie

Titan – je jedním z měsíců Saturnu, kde je velitel Zavala v rukou Ghaula.

Nessus – podivná a nestabilní planeta, která byla zcela pohlcena Vexy, kde hráči najdou Cayde-6. Jde o planetu plnou nádherných strmých stěn, svěžích kaňonů a strašidelných jeskyní.

IO – měsíc Jupiteru, kam Ikora Rey odešla hledat odpovědi. IO je poslední místo známé ze Zlatého větu a je plné našich nepřátel.

Hráči si budou moci na nových místech najít vlastní přistávací zónu, případně hladce přejít z jedné činnosti do druhé bez návštěvy orbitu.

Hra bude nabízet kratší příběhové miste, aby se hráči dozvěděli více o světě Destiny 2 a postavách, které v něm žijí.

Ztracené sektory – Speciální dungeony se silnými bossy, kteří hlídají nejeden poklad k objevení.

Public eventy – Unikátní, nepovinné, dynamické činnosti, v nichž se hráči mohou spojit a pomáhat si v reálném čase. Je možné si takto pomáhat až v devíti hráčích.


Hraní Solo nebo s kamarády

  • Příběhová kampaň – hlavní příběhová filmová kampaň, kterou mohou hráči objevovat skrze mise, Patroly, Ztracené sektory, Questy nebo Public eventy.

Pro kooperativní hraní

  • Strike mise pro tři hráče
  • Raid – zcela nový raid s těžkými výzvami a skvělými odměnami

Multiplayer

Crucible – Konkurenční 4v4 PvP hratelnost s novými režimy i mapami

  • Countdown – Nový režim, kde hráči budou buď útočit, nebo bránit. Cílem je donést bombu do nepřátelské základy a pak ji bránit dokud nevybuchne. Každé kolo má cenu jednoho bodu, kdo bude mít bodů šest nebo nejvíce bodů po uběhnutí času, vyhrává.
  • Midtown – část města, kterou Červená legie prakticky ignorovala po invazi, protože ji nepřikládala moc velký význam. I proto půjde o zcela novou mapu do Cruciblu.
  • Vrátí se opět Trials, ale už se nebude jmenovat Trials of Osiris. Systém bude trochu obměněn, ale jinak základy budou stejné.


Tvorba klanu

  • Do hry byl integrován plně systém na podporu komunity. Budete si tak moci v klanech měnit bannery a zároveň i získávat v klanu různé odměny.

PlayStation exkluzivní obsah

  • Hráči na PlayStationu 4 dostanou na startu exkluzivní obsah, který bude upřesněn během léta.
  • Oznámena podpora PlayStation 4 Pro s 4K rozlišením

Datum vydání PS4 a Xbox One verze - 8. září. PC verze exkluzivně skrze Battle.net nemá stanovené datum vydání.

Oficiální obrázky

Zdroj: Tisková zpráva

Destiny 2

ps4xone
Activision, Bungie
Datum vydání hry:
6. 9. 2017
Žánr:
Střílečka, RPG, Taktická, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře