Představení Země v Destiny: Rise of Iron, k předobjednávce dostanete Iron Gjallarwing Sparrow

novinka  22
Martin Šmíd, 20. 7. 2016 19:07
Studio Bungie dnes uspořádalo první stream velkého rozšíření Rise of Iron pro akční hru Destiny, které vyjde v září pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. V něm vývojáři představili hlavně změnu Cosmodromu, který bude od září pokrytý sněhem, a na všem budou rampouchy. Všechny informace najdete níže v novince, rovněž přikládáme záznam streamu.

Hned na začátku vývojáři z Bungie oznámili, že k předobjednávce nedostanete jen raketomet Iron Gjallarhorn, ale také speciální Iron Gjallarwing Sparrow, díky čemuž budete mezi ostatními hráči naprosto nepřehlédnutelní, jakmile se vydáte na Patroly plnit různé úkoly.

První návrhy Iron Gjallarwing Sparrow

Finální verze

Změny na Cosmodromu
S rozšířením Rise of Iron nastane v Destiny zima, a to doslova. Patrola na Cosmodromu totiž bude pokryta sněhem, během hraní bude sněžit, což bude mít pochopitelně dopad nejen vizuální, ale i na hratelnost kvůli nižší viditelnosti. Nepůjde ale pochopitelně o jedinou změnu, protože jak vývojáři zmínili během streamu, Destiny se neustále vyvíjí a mění se i svět, v němž se odehrává, stejně jako ostatně ten reálný. Proto na Patrole uvidíte spoustu připomínej dřívějších bitev, ale také budou na Cosmodromu zcela nový druh Fallenů.

Cosmodrom nabídne kromě známých míst i zcela nová, do nich se budete moci vydat sami, ale také s kamarády.

Záznam streamu


Zdroj: Tisková zpráva

Destiny Expansion: Rise of Iron

ps4xone
Activision, Bungie
Datum vydání hry:
20. 9. 2016
KARTA HRY
8/10

Komentáře