Představen režim Hockey Ultimate Team pro NHL 17

novinka  15
Martin Šmíd, 26. 7. 2016 20:41
Vývojáři ze studia EA Sports dnes blíže představili režim Hockey Ultimate Team pro připravovanou hru NHL 17. Budujte. „Obchodujte. Soupeřte. Nejoblíbenější režim v sérii EA SPORTS NHL se dočká dalšího vylepšení! Představujeme vám „Synergii HUT“, zcela nový systém tvorby týmu, který vnáší do Ultimate Teamu další úroveň výzvy. Níže se podívejte na video k režimu Hockey Ultimate Team, ať víte, co je letos nového,“ lákají vývojáři na režim Hockey Ultimate Team. Níže se můžete podívat nejen na zmíněné video, ale také si přečíst všechny dnešní informace.


SYNERGIE
Synergie, které nahrazují náš předchozí systém souhry, jsou novinkou v budování týmu, jež vás nutí k párování hráčů s určitými přednostmi v sestavě. Hokejisty, kteří jsou nyní propojeni na základě herního stylu, lze umístit kamkoli v sestavě, a to bez ohledu na pozici. Existují dva druhy synergie: hráčská a týmová.

HRÁČSKÁ SYNERGIE
Hráčské synergie jako Neúnavný forčekink poskytnou bonus pouze hráčům, kteří sdílejí při aktivaci právě danou synergii. Aktivace neúnavného forčekinku vyžaduje čtyři body a poté přináší bonus +3 ke zrychlení, výdrži, napadání holí a hře do těla. Body lze získat sbíráním předmětů hráčů s určitými vlastnostmi synergie.

TÝMOVÁ SYNERGIE
Týmové synergie jako Přesná rána z první poskytnou při aktivaci bonus VŠEM hráčům v týmu. Aktivace přesné rány z první vyžaduje osm bodů a poté přináší bonus +3 k tečování, přihrávkám, útočné činnosti a síle střely příklepem. Body do týmových synergií přináší předměty trenérů.

DYNAMICKÉ SADY
Naše nové dynamické sady HUT, které budou vycházet z nejdůležitějších okamžiků z reálného světa hokeje, povýší sbírání předmětů na novou úroveň. Sbíráním a kompletováním dynamických sad odemknete odměny (jako například nové, časově omezené tematické sady), kterými vylepšíte svůj tým. Hráči nebudou nadále dostávat za zkompletování sbírek minibalíčky, ale nově to budou sběratelské předměty, mince, balíčky a elitní předměty v závislosti na dané sbírce. Každý předmět má teď svou hodnotu a přinese vám užitek v dlouhodobém horizontu, takže pro něj najdete využití v sestavě i mimo ni.

Dalším novým prvkem v režimu Hockey Ultimate Team jsou tzv. hrdinové HUT. Po dokončení tematických sad týmů NHL získáte elitní předmět HUT některého z bývalých, u fanoušků oblíbených hráčů z daného specifického trhu. Tyto místní legendy lze získat pouze zkompletováním těchto sad. Kompletní seznam hrdinů HUT pro každý tým NHL zveřejníme s blížícím se datem vydání.


OBCHODNÍ MÍSTO
Sady v této sbírce slouží k obchodování nechtěných předmětů (bronzové, stříbrné nebo zlaté) za vylepšení a jiné sběratelské předměty. Například můžete dokončit sadu „Výměna zlatých trenérů“ přeměnou jakýchkoli 10 zlatých předmětů trenérů za zlatý balíček sběratelských předmětů, který obsahuje jeden zlatý sběratelský předmět. Podobné sady jsou dostupné pro dresy, loga, stadiony, hráče a další. Všechny předměty vyměněné prostřednictvím dynamických sad nebo obchodního místa budou odstraněny z vaší sbírky.

VYLEPŠENÁ SPRÁVA PŘEDMĚTŮ

  • Obrazovka s informacemi o hráči: Všechny stěžejní statistiky a atributy (síla střely zápěstím, vhazování, napadání holí atd.) se nyní objeví u každého předmětu hráče, takže získáte kompletní přehled o jejich přednostech a slabinách.
  • Nový filtr nevlastněných předmětů vám umožní zobrazit předměty, které vám chybí ve sbírce.
  • Žádná omezení ohledně vlastnictví duplicitních předmětů hráčů, nyní můžete mít více než jednu kopii jakéhokoli předmětu.
  • Vylepšená správa spotřebních předmětů, duplicitní předměty se nyní štosují ve vašem inventáři.

DALŠÍ AKTUALIZACE REŽIMU HOCKEY ULTIMATE TEAM

  • Body NHL: Nyní si budete moct zakoupit body NHL, které lze použít k pořízení balíčků v režimu Hockey Ultimate Team. Body NHL můžete získat pouze za skutečné peníze, nelze je získat prostřednictvím herních odměn nebo za dosažení milníků či herních úspěchů.
  • Předměty tréninku: V režimu Hockey Ultimate Team se už neobjeví předměty tréninku, týká se to předmětů pro změnu týmu, pozice a kapitána a vylepšení atributů.
  • „Nehráčské“ předměty: Všechny tyto předměty, které naleznete v balíčcích, budou označeny jako běžné. Z HUT tak zmizí vzácné „nehráčské“ předměty.
  • Standardní balíčky: V závislosti na otevřeném balíčku najdete 10, nebo 20 předmětů.


Zdroj: Tisková zpráva

NHL 17

ps4ps3x360xone
EA Games, EA Sports
Datum vydání hry:
13. 9. 2016
Žánr:
Sport
KARTA HRY
7/10

Komentáře